Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΛιγνάδης: Κάτοικοι στο Μεταξουργείο μαζεύουν υπογραφές για να τον διώξουν

Λιγνάδης: Κάτοικοι στο Μεταξουργείο μαζεύουν υπογραφές για να τον διώξουν

Διαστάσεις… αρχαίας τραγωδίας, σαν κι αυτές που έπαιζε ή σκηνοθετούσε ο Δημήτρης Λιγνάδης, λαμβάνουν οι εξελίξεις μετά τις καταγγελίες σε βάρος του. Αν και δεν υπάρχουν καταγγελίες στη Δικαιοσύνη, είναι σίγουρο ότι όλα όσα αφηγούνται αυτοί που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, θα φέρουν αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Μετά την αποχώρησή του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, και τις περιγραφές για όργια με νεαρούς σε διαμερίσματα, μια άλλη πτυχή έρχεται στο φως. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γείτονες του Λιγνάδη στο Μεταξουργείο έχουν παγώσει από τις εξελίξεις. Κάποιοι μάλιστα, στο άκουσμα των φοβερών καταγγελιών σε βάρος του, είναι οργισμένοι και θα ήθελαν την απομάκρυνση του ηθοποιού και σκηνοθέτη από τη γειτονιά τους.

Αν και δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το γεγονός, ακούγεται ότι μαζεύονται υπογραφές για να ζητήσουν από τον Λιγνάδη να φύγει. Κάτι που φυσικά μπορεί να είναι θεμικό από την πλευρά τους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί και να συμβεί.

Ο Λιγνάδης έχει αγοράσει ένα πολύ όμορφο loft μεταξύ του Μεταξουργείου και του Σταθμού Λαρίσης, κοντά στα παλιά στούντιο της Φίνος Φιλμ.

«Ναι, μεταξύ Μεταξουργείου και Σταθμού Λαρίσης, κοντά στα παλιά στούντιο της Φίνος Φιλμ. Το σπίτι όπου ζω τώρα το πήρα με δάνειο και το ξεχρεώνω ακόμα, πληρώνοντας 750 ευρώ το μήνα. Για να κάνω απόσβεση του δανείου, δηλαδή, θα έπρεπε να μένω εκεί 25 ώρες το 24ωρο αντί να τρέχω στα καφενεία! Αλλά νιώθω καλά σε μια τέτοια λαϊκή γειτονιά που θεωρείται ο απόπατος αυτή τη στιγμή: επικίνδυνη, όχι πολύ καθαρή, με ένα μωσαϊκό κόσμου» αποκάλυπτε σε συνέντευξή του στο περιοδικό People.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα