Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΛίνα Δρούγκα: Οι καχυποψίες, το διαζύγιο, ο κούκλος γιος και η άλλη...

Λίνα Δρούγκα: Οι καχυποψίες, το διαζύγιο, ο κούκλος γιος και η άλλη ζωή όταν σβήνουν τα φώτα της δημοσιότητας

Είναι όμορφη, ετοιμόλογη και επιτυχημένη. Η δημοσιογράφος και άνκοργουμαν Λίνα Δρούγκα γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε μεγάλο χρονικό διάστημα της ζωής της στην Πρέβεζα και τη Θεσσαλονίκη.

Μετά το κλείσιμο του αρχικού Mega το οποίο υπηρέτησε για 16 χρόνια (πριν το πάρει ο Μαρινάκης) έκανε μεταγραφή στο Open λέγοντας πως για την ίδια αποτέλεσε τιμή η πρότασή τους. «Μού αρέσουν η παραγωγή του δελτίου, η παρουσίαση, η συνεργασία με αυτή την ομάδα που δουλεύει για να κάνουμε ένα, κατά τη γνώμη μου πολύ καλό δελτίο», είχε αναφέρει το 2019.

Η καχυποψία, η σκληρή δουλειά και η δικαίωση

«Έκανα αυτή τη δουλειά πολύ πριν γνωρίσω τον Χρήστο (σ.σ. Παναγιωτόπουλος. Από το γάμο του με τη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη απέκτησε τον Αλέξανδρο) και την κάνω, δόξα τω Θεώ, και πολλά χρόνια µετά», είχε δηλώσει στη Real News.Αυτό από µόνο του είναι η απάντηση. Αλήθεια, όμως, δεν το έχω νιώσει έτσι όπως το λέτε. Όλοι οι διευθυντές µού έδωσαν ευκαιρίες και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Και στον ΑΝΤ1, όταν ήμουν, και στο Telecity στην αρχή της καριέρας µου, και στο Mega όταν διευθυντής ήταν ο Νίκος. Αυτός ένα απόγευμα µού είπε εντελώς ξαφνικά: «Πήγαινε, βάψου και βρες ένα σακάκι, θα πεις το απογευματινό δελτίο σε µμισή ώρα». Αλλά νομίζω πως τους δικαίωσα σε µμεγάλο βαθμό. Η τυχόν καχυποψία στον χώρο µας δεν είναι κάτι που µε έχει προβληματίσει ιδιαίτερα. Με νοιάζει ότι δεν µε έχουν αδικήσει αυτοί που έπρεπε».

Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» το 2019 είχε αναφέρει: «Στην ηλικία των 14-16 που όλοι λίγο πολύ λένε τι θα κάνω από εδώ και μετά δεν είχα σκεφτεί τίποτα άλλο, ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Ο μπαμπάς μου είχε ένα πολύ καλό φίλο στο χώρο της δημοσιογραφίας, που συναντήθηκα μαζί του, ήταν κολλητός του φίλος και τόσα χρόνια μετά είναι και δικός μου, μου είχε πει τότε: “είσαι σίγουρη ότι θες να κάνεις αυτή τη δουλειά;”, ήταν και πολύ αυστηρός. Είπα: “Είμαι σίγουρη”. “Κορίτσι μου το καταλαβαίνεις ότι δεν θα έχεις γκόμενο ποτέ σου; Δεν θα μπορείς με τα ωράρια αυτά να έχεις γκόμενο”. Είπα: “Δεν με πειράζει, θα τα βρω”.

Τα πρώτα χρόνια, θυμάμαι να δουλεύω επί 4 χρόνια χωρίς να πάρω ούτε ένα ρεπό. Δούλευα από τις 9 το πρωί, μέχρι τις 2 το πρωί. Δεν με πείραζε καθόλου. Ήμουν τόσο πολύ αφοσιωμένη σε αυτό το πράγμα και μού έδινε τόσο πολύ μεγάλη χαρά που δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Στη συνέχεια όμως το δούλεψα. Δεν είχα προβλήματα στις σχέσεις μου ιδιαίτερα».

«Είμαι full time μαμά»

Από το απόγευμα και μετά είμαι full time μαμά. Ποδόσφαιρα, πάρτι, σινεμά, κανένα μπόουλιγκ πού και πού… Ρίχνω και κανένα σουτάκι ή εκτελώ χρέη τερματοφύλακα. Ξέρετε, κανονικό πρόγραμμα αγορομαμάς, είχε δηλώσει το 2019 στη Real News. Στο People είχε αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιό της έχοντας πει το 2018 «Είχα την τύχη να έχω δίπλα μου ένα σύντροφο ο οποίος λειτουργούσε παραπάνω από ανακουφιστικά. Απορροφούσε πολλούς από τους κραδασμούς μου.

 

Όπως και ο γιος μου, αν και δεν ευθυνόταν για κανένα φορτίο. Οι φορές που κλείστηκα στο καβούκι μου ήταν μετρημένες, ίσα για να πάρω θάρρος και να συνεχίσω. Αντλούσα δύναμη από τους δύο αυτούς ανθρώπους».

 

Πηγή: Enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα