Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΛάμπης Λιβιεράτος: Η ηλικία, η καταγωγή και η καλλονή τραγουδίστρια σύντροφός του

Λάμπης Λιβιεράτος: Η ηλικία, η καταγωγή και η καλλονή τραγουδίστρια σύντροφός του

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μπορεί να απέκτησε δύο υπέροχες κόρες με την Εύη Αδάμ, όμως, μετά τον χωρισμό τους, ο καθένας έχει ακολουθήσει τη δική του πορεία όσον αφορά τα προσωπικά.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος είναι γεννημένος στην Αθήνα στις 3 Απριλίου 1966 και είναι 57 χρονών.

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γ. Θεοδοσιάδη, κάτι που λίγοι γνώριζαν γι΄αυτόν. Μάλιστα, στο θέατρο εμφανίστηκε για πρώτη φορά χειμώνα του 1988 στην παράσταση “Ξενοδοχείο ο παράδεισος”.

Το χειμώνα του 1992 έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του τραγουδιού δίπλα στον Γιώργο Μαρίνο στη “Μέδουσα”. Στην πορεία εμφανίστηκε δίπλα σε μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού και το 1996 κυκλοφόρησε ο δίσκος του με τίτλο “Μπαμ και κάτω”. Από εκεί και πέρα ακολούθησε μια λαμπρή πορεία.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του καθώς έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της Αλεξάνδρας, η οποία είναι επίσης τραγουδίστρια.

Οι δυο τους στην αρχή συνεργαζόντουσαν επαγγελματικά αλλά μετά ήρθαν πιο κοντά και η απλή συνεργασία τους αναπτύχθηκε σε μια πολύ όμορφη σχέση.

Αυτή τη σεζόν, οι δυο τους συνεργάζονται σε νυχτερινό κέντρο των βορίων προαστίων. Αξίζει να σημειωθεί πως η ξανθιά καλλονή, Αλεξάνδρα, το 2012 ήταν η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Kings.

Είναι άκρως εντυπωσιακή και μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της στην παρακάτω photo gallery:

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα