Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚόνι Μεταξά: Η απάντηση σε follower που την κατηγορεί ότι επιδεικνύει τα...

Κόνι Μεταξά: Η απάντηση σε follower που την κατηγορεί ότι επιδεικνύει τα πλούτη της (ΦΩΤΟ)

Ένα μήνυμα στο Instagram στάθηκε αφορμή για να εκνευριστεί η Κόνι Μεταξά.

Η γνωστή τραγουδίστρια και κόρη του Λευτέρη Πανταζή είναι πολύ ενεργή στα social media και αυτή τη φορά θέλησε μετά από απαίτηση των ακολούθων της να δείξει την ντουλάπα της.

Ωστόσο, ένας follower θεώρηση πως η κίνησή της αυτή ήταν προκλητική και την κατηγόρησε για επίδειξη πλούτου εν μέσω πανδημικής κρίσης. Η Κόνι Μεταξά, όμως δεν έμεινε άπραγη και απάντησε στον ακόλουθο της γράφοντάς:

«Με αφορμή αυτό το μήνυμα, θέλω να πω ότι σε αντίθεση με πολλούς άλλους “celebrities” και “influencers” εγώ πολλές φορές δεν δείχνω πράγματα που κάνω γι’ αυτό το λόγο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση ένα τέτοιο μήνυμα με προσβάλλει. Γιατί; Γιατί η δουλειά μου έχει να κάνει με ρούχα. Θα έλεγες αυτό το πράγμα σε μία στιλίστρια ας πούμε;

Επίσης, κάποιος που παρακολουθεί αυτό το προφίλ ξέρει πως εσείς μου ζητάτε τέτοια βίντεο, και τα κάνω για να σας βοηθήσω με την τακτοποίηση και όχι για να “φλεξάρω” τον πλούτο μου. Ίσα ίσα είμαι η μόνη στην Ελλάδα που σας λέει αλήθεια για το πόσο κοστίζουν αυτά που φοράει και από που τα αγοράζει… Κάπου όπα. Και πριν στείλεις μήνυμα κάνε πρώτα μία σκέψη.», έγραψε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από το Instagram της Κόνι Μεταξά:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα