Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚόνι Μεταξά: Δεν φαντάζεσαι που έφτασε η φούστα της-Κάθισε και τα είδαμε...

Κόνι Μεταξά: Δεν φαντάζεσαι που έφτασε η φούστα της-Κάθισε και τα είδαμε ΟΛΑ!

Γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου του 1991 στην Αθήνα, με γονείς τον τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή και την ηθοποιό Ζώζα Μεταξά. Φοίτησε στο ιδιωτικό ελληνικοβρετανικό σχολείο “Campion” και έπειτα, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στο Μαϊάμι όπου σπούδασε υποκριτική και μιούζικαλ στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Κατά την παραμονή της εκεί, άλλαξε το όνομα της σε “Κόνι Μεταξά” διότι όπως εξήγησε αργότερα, ήταν πιο εύκολο να το προφέρουν οι Αμερικανοί……

Το 2011, επέστρεψε προσωρινά στην Ελλάδα και συμμετείχε στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» (ως Κόνι Πανταζή, αγγλικά: Connie Pantazis). Το 2013, επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα και ξεκίνησε τη καριέρα της.

Η Κόνι Μεταξά, η πανέμορφη κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά, εκτός από ωραία φωνή, έχει και ένα πανέμορφο, καλλίγραμμο σώμα. Και δεν διστάζει να το δείξει στους followers της, αναρτώντας συχνά φωτογραφίες που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία.

Η Κόνι έχει καταφέρει να χτίσει μια εκπληκτική καριέρα. Πρόκειται για μια πολύ ταλαντούχα κοπέλα, η οποία συνδυάζει το τραγούδι με την σκηνική παρουσία, προσφέροντας ένα απίστευτο perfoming θέαμα.

Μπορεί να είναι κόρη του Λευτέρη Πανταζή, αλλά δεν έχει εκμεταλλευτεί ούτε στο έπακρο το όνομα κι τη φήμη του πατέρα της, διαγράφοντας από μόνη της την πορεία και την καριέρα της. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια και κόρη του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά, είναι μία από τις ωραιότερες και εκκεντρικότερες παρουσίες της ελληνικής showbiz.

κονι μεταξα,κονι μεταξα,κονι μεταξα πρωινο,κονι μεταξα υψοσ,κονι μεταξα ηλικια,κονι μεταξα μητερα,κονι μεταξα γονεισ,κονι μεταξα ινστα,κονι μεταξα το πρωινο

Συχνά με τις εμφανίσεις της τραβά την προσοχή του κοινού και προκαλεί τον θαυμασμό, ενώ μαγνητίζει κατευθείαν τα βλέμματα. Είναι γνωστή για τον τολμηρό και εναλλακτικό της χαρακτήρα και γι’ αυτό μας έχει συνηθίσει σε φωτογραφίες…φωτιά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Pagkozidi (@kmetaxa)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα