Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚόλαση στο Ελληνικό «Love Island»! Η εντυπωσιακή παίκτρια που θα ανάψει ‘φωτιές’...

Κόλαση στο Ελληνικό «Love Island»! Η εντυπωσιακή παίκτρια που θα ανάψει ‘φωτιές’ στο ερωτικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησαν οι συμμετοχές για το… ερωτικό παιχνίδι του ΣΚΑΪ και η πρώτη παίκτρια στο νησί θα είναι γνωστή και εντυπωσιακή.Την Άννα Ελευθερίου τη γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια όταν πήρε μέρος στο Power Of Love το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου, το οποίο και κέρδισε!

Η Άννα Ελευθερίου κατάγεται από την Κύπρο και ο βασικός της στόχος μέσα από τη συμμετοχή της στα ριάλιτι της τηλεόρασης είναι να καταφέρει να γίνει γνωστή. Εν μέρει τα κατάφερε, γνωστή έγινε αλλά αυτό δεν αρκεί γιατί ιδιαίτερα αγαπητή δεν ξέρουμε κατά πόσο έγινε!

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μετά το Power Of Love και το Big Brother όπου συμμετείχε πέρσι η Άννα Ελευθερίου δέχτηκε πρόταση για ένα νέο ριάλιτι!

Αυτό είναι το love Island που έρχεται στον ΣΚΑΪ και είναι κάτι ανάμεσα στο Power Of Love και The Bachelor!

Η κρούση έγινε, η Άννα Ελευθερίου δεν φάνηκε ιδιαίτερα θετική κατά την πρώτη επαφή όμως θα γίνει και από κοντά συζήτηση καθώς υπάρχει το οικονομικό κίνητρο και από ότι ακούγεται στην πιάτσα είναι σημαντικό!

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο έπαθλο αλλά και την αποζημίωση για τη συμμετοχή τους που θα λάβουν οι παίκτες και οι παίκτριες, τουλάχιστον όσοι είναι αναγνωρίσιμoi ή όσοι μπορούν να είναι δυνατοί στα παζάρια.

Πηγή: europost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα