Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚωνσταντίνος Βασάλος: Ζευγάρι με παίκτρια του Survivor μετά τον χωρισμό από τη...

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ζευγάρι με παίκτρια του Survivor μετά τον χωρισμό από τη Βαλαβάνη; (ΦΩΤΟ)

Φαίνεται ότι το Survivor, ακόμα και όταν δεν πρόκειται για παίκτες της ίδιας σεζόν, έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να ενώνει ανθρώπους, να δημιουργεί φιλίες ή και κάτι παραπάνω, διαπροσωπικές σχέσεις που ξεφεύγουν από την κάθε χρονιά που βρέθηκαν ξεχωριστά οι παίκτες μεταξύ τους.

Κάτι τέτοιο αφήνει να εννοηθεί το ρεπορτάζ του nassosblog.gr ανεβάζοντας φωτογραφίες από την παρουσία του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Κατερίνας Δαλάκα σε κοινή παρέα σε κοσμικό beach bar στην περιοχή του Χανιώτη στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr η φιναλίστ του Survivor 2018, φάνηκε ενοχλημένη ενώ μίλησε με αγοραία γλώσσα, όπως αναφέρει το σάιτ, στους δημοσιογράφους που προσπάθησαν να προσεγγίσουν τους δύο παίκτες.

Το ίδιο ρεπορτάζ, μάλιστα, αναφέρει ότι αυτή η ενόχληση ίσως δικαιολογείται από το γεγονός πως οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης δεν είναι απλά φίλοι, αλλά ίσως υπάρχει κάτι άλλο από πίσω, μία νέα τρυφερή σχέση.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις φήμες, ο Βασάλος πολύ πρόσφατα χώρισε με την επί χρόνια κοπέλα του, επίσης παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Κωνσταντίνος Βασάλος | Ζευγάρι με παίκτρια του Survivor μετά τον χωρισμό από τη Βαλαβάνη; - Οι πρώτες φωτογραφίες (Pics)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα