Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚρατερός Κατσούλης: Με τον γιο μου από όταν έγινε 2 ετών κι...

Κρατερός Κατσούλης: Με τον γιο μου από όταν έγινε 2 ετών κι έπειτα ξαφνικά αρχίσαμε να χτίζουμε τη σχέση μας

- Advertisement -

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραχώρησε συνέντευξη ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και για τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει.

Αναφερόμενος στην Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης είπε: «Η Κατερίνα είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Είναι πάντα πάρα πολύ αξιοπρεπής και σαφής, έχει μια ευγένεια και μια ευθύτητα και καθαρότητα σε αυτό που κάνει. Οπότε, νομίζω ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για το πρότζεκτ αυτό, εφόσον αποφάσισε να το κάνει. Η ζωή με τα παιδιά τώρα είναι ίδια με πριν, με τη διαφορά ότι τώρα είμαστε σαν single parents. Όταν τα έχω εγώ τα παιδιά, τα έχω μόνο εγώ και όταν τα έχει η Κατερίνα τα παιδιά, τα έχει μόνο εκείνη».

«Πρακτικά δεν με δυσκολεύει η διαδικασία, ο χρόνος είναι που με ζορίζει γιατί θα πρέπει να υπάρχει και μια προσωπική προσοχή στο κάθε παιδί ξεχωριστά. Δεν είχα αγωνία έπειτα από το διαζύγιο μου για το τι θα γίνει με τα παιδιά, κάναμε πίσω το «εγώ» μας», εξήγησε στη συνέχεια.

Σχετικά με τα παιδιά του εξομολογήθηκε πως: «Όταν πρωτογεννήθηκε η Αέλια αισθάνομαι ότι συνεννοηθήκαμε με τα μάτια από την πρώτη μέρα. Με τον Αρίωνα, ίσως γιατί είναι αγόρι, ίσως γιατί είναι το δεύτερο παιδί, ίσως και τα δυο, όταν ήρθε στον κόσμο ήταν πιο πολύ κοντά στη μαμά του. Μου έδινε μια σημασία, αλλά ήταν πολύ συγκεκριμένη, σαφή και λίγη. Από όταν έγινε 2 κι έπειτα ξαφνικά αρχίσαμε να χτίζουμε τη σχέση μας. Οπότε τώρα έχω μία πολύ πραγματική, σαφή και ειλικρινή σχέση και με τους δύο, τελείως διαφορετική».

enikos.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα