Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyle«Κολάζει» η Μπιγιονσέ ποζάροντας για τη νέα σειρά ρούχων της με τα...

«Κολάζει» η Μπιγιονσέ ποζάροντας για τη νέα σειρά ρούχων της με τα απολύτως απαραίτητα (ΦΩΤΟ)

Η διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει η ίδια με τα ρούχα που περιλαμβάνει η νέα της καμπάνια για την Ivy Park. Η σειρά με τα αθλητικά ρούχα περιλαμβάνει και μερικά σέξι κορμάκια και κολάν από λάτεξ. Έτσι, η Μπιγιονσέ αξιοποίησε στο έπακρο της καμπύλες της και συγκέντρωσε εκατομμύρια likes.

Η νέα της κολεξιόν σε συνεργασία με την Adidas κυκλοφόρησε στα καταστήματα το Σάββατο και η διάσημη τραγουδίστρια θέλησε να προμοτάρει κάποια από τα κομμάτια της, μη διστάζοντας να ποζάρει ακόμη και με ένα thong κορμάκι.

Σε μια σειρά από φωτογραφικές λήψεις, η Μπιγιονσέ φορά λάτεξ κορμάκι συνδυάζοντάς του με φόρεμα αλλά και παντελόνι για να δείξει πώς μπορείς να πετύχεις διάφορα λουκ, ιδανικά για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Υπενθυμίζεται ότι η περσινή κολεξιόν της Μπιγιονσέ σε συνεργασία με την Adidas, είχε προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς κάποια ήταν σχεδόν αντιγραφές στολών υπαλλήλων σούπερ μάρκετ. Φέτος πάντως, η συλλογή αποτελείται από κομμάτια σε γήινες αποχρώσεις, λευκό, φούξια, αλλά και ένα μπλε γούνινο παλτό με το λογότυπο Adidas στο πίσω μέρος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα