Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚαυτές αποκαλύψεις για τον Αντώνη Κανάκη: Αυτή είναι η κατά 20 χρόνια...

Καυτές αποκαλύψεις για τον Αντώνη Κανάκη: Αυτή είναι η κατά 20 χρόνια μικρότερή του σύντροφός του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η οικογένειά του ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και το ζευγάρι μετρά ήδη 7 χρόνια μαζί.

Αν και δεν τους ενδιαφέρει ο γάμος, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, μια κόρη και έναν γιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Επιστήμη Μπόνου είναι αρκετά νεότερη του γνωστού παρουσιαστή με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για εικοσαετία.

Η σύντροφος του Αντώνη Κανάκη κατάγεται από την Καβάλα, όμως ο έρωτας της την έκανε να μετακομίσει στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όπου έχει σπίτι ο παρουσιαστής.

Αν και τις τελευταίες μέρες, το όνομα του παρουσιαστή έχει έρθει στο προσκήνιο με αφορμή τις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο Αντώνης Κανάκης συνεχίζει να περνά ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Επιστήμη Μπόνου έχει δηλώσει ρητά πως απαγορεύει στα ΜΜΕ να αναπαράγουν φωτογραφία δικιά της ή των παιδιών της.

Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη φωτογραφία της συντρόφου του παρουσιαστή και όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ.

«Δεν είναι ότι φοβάμαι ή ότι κρύβω κάτι, αλλά δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί η προσωπική μου ζωή μπορεί ή να ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε, ή να νιώθω την ανάγκη πως θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία αν τη μοιραστώ ή αν τη δημοσιοποιήσω» απάντησε ο Αντώνης Κανάκης στην Αθηναΐδα Νέγκα.

Ο παρουσιαστής χαρακτήρισε την σύντροφό του θαυμάσιο πλάσμα και μητέρα, ενώ τόνισε μάλιστα ότι δεν έχουν παντρευτεί αφού ο γάμος δεν έχει καμία βαρύτητα για εκείνον και τα παιδιά θεωρούνται ο πιο ουσιαστικός δεσμός.

Όσο για τα παιδιά του; Ο παρουσιαστής δηλώνει περήφανος πατέρας και ευτυχισμένος που τον αγαπάνε και τον εμπιστεύονται!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα