Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚατερίνα Στικούδη: «Το σκέφτεσαι να φύγει κανένα χαστούκι, αλλά δεν είμαστε υπέρ...

Κατερίνα Στικούδη: «Το σκέφτεσαι να φύγει κανένα χαστούκι, αλλά δεν είμαστε υπέρ της βίας» – Ενοχλημένη με τα σχόλια περί κιλών

Για τα σχόλια που κατά καιρούς ακούει σχετικά με τις αυξομειώσεις κιλών, τα δύο παιδιά και την οικογένειά της, απάντησε η Κατερίνα Στικούδη σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του Star μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

«Δεν έχω υπάρξει και πολύ skinny, ήμουν γυμνασμένη, αλλά δεν ήμουν μηδέν νούμερο, ούτε και θέλω να γίνω. Μου αρέσει όπως είμαι. Όταν θέλω να φάω παραπάνω, θα φάω, όταν δεν θέλω, δεν θα φάω», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Για τα σχόλια αναφορικά με τις αυξομειώσεις κιλών, απάντησε: «Σου έρχεται να φύγει κανένα χαστούκι, αλλά δεν είμαστε υπέρ της βίας, οπότε το επικοινωνούμε με όμορφο τρόπο. Εννοείται, πως θα το πω αν με ενοχλεί αυτό που θα ακούσω και χαίρομαι πάρα πολύ που έχει σταματήσει η ερώτηση ”πού άφησες τα παιδιά;”. Μου αρέσει που δεν ρωτάνε πια τις γυναίκες σε μια θεατρική πρεμιέρα, δεν είναι ωραίο. Λάθος όλο, απ’ όπου και να το πιάσεις».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα