Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚατερίνα Στικούδη: «Με τα λεφτά από τα κάλαντα είχαμε πληρώσει το ενοίκιο...

Κατερίνα Στικούδη: «Με τα λεφτά από τα κάλαντα είχαμε πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού»

Τα παιδικά της Χριστούγεννα θυμήθηκε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία αποκάλυψε ότι ονειρευόταν να γίνει οδοντίατρος.

«Από τα παιδικά μου Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη, θυμάμαι τον μπαμπά μου να παίζει κιθάρα και τη μητέρα μου να τραγουδάει και εμένα με τον αδελφό μου να δίνουμε ρεσιτάλ ερμηνείας. Τα Χριστούγεννα ξυπνούσα από τις 7 το πρωί για να πω τα κάλαντα και γυρνούσα όταν έπεφτε ο ήλιος. Μία χρονιά με τα λεφτά που μάζεψα από τα κάλαντα είχαμε πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού μας. Μιλάμε για μεροκάματο», ανέφερε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν είχε σκεφτεί ποτέ πως θα κάνει αυτή τη δουλειά.

«Ήθελα να γίνω οδοντίατρος αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς. Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο, πρέπει να είμαστε τολμηροί και να μη φοβόμαστε. Δεν το πίστεψα όταν μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι θα κάνω συναυλία με την Κριστίνα Αγκιλέρα στη Μάλτα. Απολαύσαμε την ενέργεια του κόσμου και την τεράστια σκηνή μέσα σε όλη αυτή τη μαγεία», είπε.

H Κατερίνα Στικούδη εξήγησε πως ακόμα δεν ξέρει αν θα είναι στο επόμενο J2US.

«Θα πάω στο πάρκο να παίξω με το παιδάκι μου με μια φόρμα και κότσο αν και μου έχει ζητηθεί. Δεν ξυπνάω με τουαλέτες» ανέφερε.

«Πάντα ήμουν κοντά στα παιδάκια αλλά όταν αποκτάς τα δικά σου αλλάζει η κοσμοθεωρία σου», επισήμανε λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο τον δεύτερο γιο της.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα