Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚατερίνα Στικούδη για τα σχόλια για την εγκυμοσύνη της: «Έφτασαν να μου...

Κατερίνα Στικούδη για τα σχόλια για την εγκυμοσύνη της: «Έφτασαν να μου πούνε ότι έχω πάρει παρένθετη μητέρα»

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα κακεντρεχή σχόλια που άκουσε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και για την επιστροφή της στο J2US, μετά την γέννηση του γιου της.

Η τηλεοπτική σου επιστροφή συνοδεύτηκε, φαντάζομαι, και από κάποια αρνητικά σχόλια.

Περίμενα ότι θα άκουγα αρνητικά σχόλια. Το βρίσκω πολύ υποκριτικό και οπισθοδρομικό. Δεν μπορεί στην εποχή μας να ακούγονται άσχημα σχόλια από γυναίκα προς γυναίκα. Δεν μπορεί το 2021 μία γυναίκα παντρεμένη να κινδυνεύει να μην την πάρουν σε μια δουλειά ή να τη ρωτάνε υποψήφιοι εργοδότες αν έχει σκοπό να κάνει παιδιά. Δεν μπορεί μια γυναίκα να μένει άνεργη αν θελήσει να κάνει οικογένεια. Για αυτό είναι λάθος όλο αυτό που γίνεται.

Το τι σχόλια μου έστελναν όταν άρχισε να αλλάζει το σώμα μου με την εγκυμοσύνη, δεν μπορώ να σου το περιγράψω. Μου έγραψαν «ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθος σου!». Στον πέμπτο μήνα μού έλεγαν «πώς θα ζήσεις χωρίς τους κοιλιακούς σου τώρα που πάχυνες;».

Έφτασαν να μου πούνε ότι έχω πάρει παρένθετη μητέρα για να μη χαλάσω το σώμα μου και όταν ξαναβγήκα στο J2US πως είχα ψεύτικη κοιλιά και αφού επέστρεψα πως είχα κάνει κοιλοπλαστική. Να σου πω όμως κάτι; Τα θετικά μηνύματα κι οι ευχές ήταν πολύ περισσότερα κι εγώ επιλέγω να κρατήσω μόνο εκείνα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα