Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚατερίνα Παναγοπούλου – Ντέμης Νικολαΐδης: Αποκαλύψεις για το φημολογούμενο ζευγάρι!

Κατερίνα Παναγοπούλου – Ντέμης Νικολαΐδης: Αποκαλύψεις για το φημολογούμενο ζευγάρι!

Κατερίνα Παναγοπούλου και Ντέμης Νικολαΐδης έχουν μπει στο στόχαστρο των ΜΜΕ εδώ και μήνες για τη φημολογούμενη σχέση τους, χωρίς ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές να έχει μέχρι σήμερα επαληθεύσει τις φήμες αυτές. Πάντως, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας επιβεβαίωσε στο Πρωινό σήμερα, Παρασκευή 28 Απριλίου την σχέση τους από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ορμώμενος από κείμενα του Τύπου που ήθελαν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και την όμορφη δημοσιογράφο να έχουν βάλει τέλος στην σχέση τους, ο Γρηγόρης Μπάκας σχολίασε χαρακτηριστικά:

“Η Κατερίνα και ο Ντέμης είναι μαζί, δεν έχουν χωρίσει. Μαζί πέρασαν τις πασχαλινές τους διακοπές. Το μόνο άγχος τους είναι πώς να αποφύγουν τους δημοσιογράφους. Είναι μαζί και πάρα πολύ ερωτευμένοι μεταξύ τους“.

Όλα είχαν ξεκινήσει, να θυμίσουμε, στα τέλη Φεβρουαρίου όταν είχαν βγει στη δημοσιότητα φωτογραφίες με κοινή τους εμφάνιση σε γνωστό στέκι του Ψυχικού. Πάντως κανένας εκ των δύο δεν έχει δώσει δημόσια απάντηση για τα δημοσίευματα και τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα