Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Επανασύνδεση μετά τη συνάντηση στο Κολωνάκι;

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Επανασύνδεση μετά τη συνάντηση στο Κολωνάκι;

Δεν πάει πολύς καιρός από την ημέρα που η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρέθηκαν συμπτωματικά στο ίδιο μαγαζί στο Κολωνάκι, όπου και αντάλλαξαν μερικές κουβέντες μετά τον χωρισμό τους. Συγκεκριμένα, ήταν Σάββατο 11 Δεκεμβρίου όταν η παρουσιάστρια μαζί με την παρέα της επέλεξε τυχαία για δείπνο το ίδιο μαγαζί που επέλεξε και ο επιχειρηματίας.

Εκείνη είχε πει σχετικά με το συμβάν στον αέρα της εκπομπής της τρεις ημέρες μετά:

“Μου συνέβη το Σάββατο. Ήμουν σε ένα μαγαζί πολύ απλό στο Κολωνάκι, δεν ήμουν στα μπουζούκια. Ήμουν με την παρέα μου. Με έναν άνθρωπο που έχεις υπάρξει τόσα χρόνια δε θα μιλήσεις; Συνειδητοποιεί ένας φίλος μου πως τραβάνε, εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι, και ξαφνικά το βλέπεις στα sites. Να μην ξέρεις από πού να κρυφτείς”.

Ωστόσο, όταν κλήθηκε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μιλήσει για τα συναισθήματά της, απέφυγε να το κάνει διευκρινίζοντας πως δεν θα το ήθελε.

Έκτοτε, αν και δεν έχει γίνει ξανά κάποια σχετική αναφορά, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης πατάει like σε κάθε ανάρτηση της KatKen85, όπως συμπεραίνει κανείς από τα παρακάτω:

Αυτό δεν άργησε να ερμηνευτεί από πολλούς ως ενδεχόμενη επανασύνδεση του ζευγαριού συνδυαστικά με τη συνάντησή τους, χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε ακόμη με σιγουριά τι συμβαίνει.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα