Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚατερίνα Καινούργιου: Έτσι απάντησε στο ενδεχόμενο γάμου με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι απάντησε στο ενδεχόμενο γάμου με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Δηλώσεις για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στην κάμερα της εκπομπής του Mega, «Χαμογέλα και Πάλι», οι οποίες προβλήθηκαν το Σάββατο (19/10).

Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την σχέση της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, αποκαλύπτοντας και τον τρόπο που ήρθαν πιο κοντά μιας και ήταν πρώτα φίλοι. Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο εάν θα κάνει το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της, ακόμα και εάν έχουν σκεφτεί το κεφάλαιο γάμος.

«Είμαι πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Είμαι σε μια φάση ανασυγκρότησης της ζωής μου κι έχω δουλέψει με τον εαυτό μου, οπότε νιώθω καλύτερα. Θα έβγαινε κάποια στιγμή η σχέση μου, δεν νομίζω ότι κανείς θέλει να κρύβει τη σχέση του. Δυο ελεύθερα παιδιά είμαστε, δεν είμαστε παντρεμένοι και παράνομο ζευγάρι. Ήμασταν φίλοι πολλά χρόνια, οπότε προέκυψε πολύ όμορφα και ομαλά όλο αυτό. Είναι καλό αυτό, γιατί όταν ξέρεις πολλά χρόνια τον άλλον, ξέρεις και πολλά στοιχεία του. Θα τα δούμε αυτά για τη συγκατοίκηση. Δεν ξέρω αν θα φάτε κουφέτα, ρωτήστε αυτόν!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα