Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚαμία σχέση με τον SNIK ο άντρας που βρισκόταν στο πλευρό της...

Καμία σχέση με τον SNIK ο άντρας που βρισκόταν στο πλευρό της Παπαγεωργίου στην Αμερική

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα νέο και φρέσκο μοντέλο, που παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει κάνει μεγάλα και σημαντικά βήματα στο χώρο του μόντελινγκ. Οι θυσίες, που έχει κάνει για να φτάσει την καριέρα της στο σημερινό σημείο είναι γνωστές και η πιο δύσκολη από όλες ήταν η παραμονή της στην Αμερική.

Εκεί λοιπόν έκανε ξακουστές δουλειές σε αρκετούς οίκους και από ότι λένε οι φωτογραφίες είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Sebastian Stan. Σε δηλώσεις που είχε κάνει παλιότερα στο The 2night show είχε αποφύγει να παραδεχτεί κάτι επίσημα όμως το γέλιο της έλεγε πολλά.

Να τονίσουμε εδώ πως ο SNIK που ήρθε αργότερα στο πλευρό της δεν έχει καμία σχέση με τον ηθοποιό, ενώ αντίθετα η νέα σύντροφος του τράπερ, θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει κάποια κοινά σημεία με την Ηλιάνα.

Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά μετά τον SNIK

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε απασχολήσει πολύ τα μέσα με την προσωπική της ζωή. Η σχέση της με τον τράπερ Snik είχε μπει στο μικροσκόπιο. Φωτογράφοι και δημοσιογράφοι σκότωναν για μια κοινή τους φωτογραφία (στην αρχή). Όταν έγινε επίσημο και συγκατοίκησαν κιόλας ξεροσταλιάζαμε όλοι στα social για ένα κοινό post, μια φωτογραφία που να τους δείχνει τρελά ερωτευμένους!

Ο χωρισμός ήρθε λίγο πριν το ζευγάρι συμπληρώσει τα δυο χρόνια κοινής πορείας κι ενώ υπήρξαν προσπάθειες επανασύνδεσης κι από τις δυο μεριές το όλο θέμα δεν… ευδοκίμησε και τώρα είναι ξανά single και οι δυο. Για πόσο ακόμα, όμως, είναι το μεγάλο ερώτημα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, η παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα αν και ο έρωτας – ακόμη τουλάχιστον – δεν έχει βρει αυτήν!

Πηγές από το πολύ κοντινό της περιβάλλον αναφέρουν ότι η Ηλιάνα έχει αρχίσει να έρχεται πολύ κοντά με έναν άνθρωπο από το φιλικό της περιβάλλον.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα