Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚαλομοίρα: Θα πάει στη Eurovision με την Κύπρο;

Καλομοίρα: Θα πάει στη Eurovision με την Κύπρο;

Η απόφαση της Καλομοίρας να μην υποβάλει υποψηφιότητα για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision γέννησε ερωτηματικά και προσδοκίες.Μήπως η τραγουδίστρια -που έχει ηχογραφήσει δύο τραγούδια για τον διαγωνισμό- πάει στη Eurovision με την Κύπρο;Η αλήθεια είναι ότι η Καλομοίρα συζητούσε από πέρσι με το ΡΙΚ για να λάβει μέρος στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Αλλά δεν μπορούσε λόγω του Covid να ταξιδεύει όσο συχνά χρειαζόταν από την Αμερική στην Ελλάδα κι από εκεί στην Κύπρο για να ηχογραφήσει το τραγούδι, να γυρίσει το video clip και να κάνει πρόβες με χορογράφο και σκηνοθέτη.

Έτσι, προτίμησε να το αναβάλλει για λίγο, αφού έχει δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της ότι θέλει να ξαναπάει στη Eurovision.

Όπως μου μεταφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, συνεργάτες της εταιρίας της συνομιλούν με ανθρώπους της κρατικής τηλεόρασης της Κύπρου.

Ωστόσο, υπάρχουν φωνές στο ΡΙΚ φέτος που υποστηρίζουν ότι η φετινή συμμετοχή θα πρέπει να έχει κυπριακό χρώμα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τον Σεπτέμβριο είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι το ΡΙΚ θα πρότεινε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη να γράψει το τραγούδι, κάτι που επισήμως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Στην περίπτωση πάντως που επικρατήσει αυτή η ιδέα και πρέπει κάποιος από τους δημιουργούς του τραγουδιού να είναι Κύπριος το σενάριο «Καλομοίρα» δεν «παίζει» γιατί τα τραγούδια που ηχογράφησε είναι του Claydee και του Mohombi.Αλλά, όπως μου λένε οι πληροφοριοδότες μου, θα αργήσουμε φέτος να μάθουμε νέα για την κυπριακή συμμετοχή. Οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Πηγή: Znews- Γιάννης Πουλόπουλος

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα