Η Κέλλυ Κελεκίδου στα 44 της χρόνια και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά με τον Νίκο Κουρκούλη, έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα!
Η τραγουδίστρια έχει ένα αξιοζήλευτο κορμί και αυτό το έχει καταφέρει γιατί ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και γυμνάζεται σε καθημερινή βάση.
Σε ένα διάλειμμα από τις συναυλίες της, έκανε τις βουτιές της και πόζαρε στο φακό με μαγιό και… θαυμάσαμε την απίστευτη σιλουέτα της.
Όσο για τη διατροφή της;
Η ίδια έχει αποκαλύψει το πρόγραμμα που ακολουθεί:
Το πρόγραμμα διατροφής της Κέλλυς
Δευτέρα
Πρωινό: 1 ποτήρι γάλα (1,5% λιπαρά) με ½ φλιτζάνι δημητριακά προγεύματος. Δεκατιανό: 1 αχλάδι. Μεσημεριανό: Ψάρι (επιλογής σας) ψητό ή βραστό (150 γρ. μαγειρεμένο). Σαλάτα επιλογής σας από λαχανικά εποχής και 1 κουταλιά ελαιόλαδο. Απογευματινό: Γιαούρτι (έως 2% λιπαρά) και 1 φρούτο. Βραδινό: 1 τοστ (λευκό ή μαύρο ψωμί, χωρίς βούτυρο) με 30 γρ. τυρί άπαχο (ανθότυρο ή κατίκι ή τύπου cottage ) και ντομάτα.
Τρίτη
Πρωινό: 1 γιαούρτι (2 % λιπαρά) με 1 φρούτο, 2 κουταλιές δημητριακά ολικής άλεσης και 1 κουταλάκι μέλι. Δεκατιανό: 3 αποξηραμένα δαμάσκηνα. Μεσημεριανό: 1 μερίδα φασολάκια ή μπάμιες ή σπανακόρυζο μαγειρεμένα με 1 κουταλιά ελαιόλαδο ανά μερίδα. 60 γρ. τυρί άπαχο (ανθότυρο ή κατίκι ή τύπου cottage) ή 30 γρ. φέτα. 1 φέτα ψωμί. Απογευματινό: 1 μικρό παξιμάδι με 30 γρ. τυρί άπαχο. Βραδινό: 1 ομελέτα (1 αβγό, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 30 γρ. τυρί, 1 φέτα γαλοπούλα, λαχανικά) 1 φέτα ψωμί.
Τετάρτη
Πρωινό: 1 μικρό κουλούρι Θεσσαλονίκης με 30 γρ. τυρί χαμηλών λιπαρών. Δεκατιανό: 1 πορτοκάλι ή 2 μανταρίνια. Μεσημεριανό: Κοτόπουλο ψητό ή βραστό (150 γρ. μαγειρεμένο). Σαλάτα επιλογήν σας από λαχανικά εποχής με 1 κουταλιά ελαιόλαδο. 1 φέτα ψωμί. Απογευματινό: 1 μπανάνα. Βραδινό: Βραστά κολοκυθάκια με 1 κουταλιά ελαιόλαδο. 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης.
Πέμπτη
Πρωινό: 1 ποτήρι γάλα (1,5 % λιπαρά) και 1 μικρή φέτα ψωμί με 1 κουταλάκι μέλι ή μαρμελάδα. Δεκατιανό: 2 μικρά ακτινίδια. Μεσημεριανό: Φάβα ή φακες ή ρεβίθια ή φασόλια (1 ½ κουτάλα σερβιρίσματος μαγειρεμένα με 1 κουταλιά ελαιόλαδο ανά μερίδα). 60 γρ. τυρί άπαχο (ανθότυρο ή κατίκι Δομοκού ή τυρί τύπου cottage) ή 30 γρ. φέτα. 1 φέτα ψωμί. Απογευματινό: 2 crackers με 30 γρ. τυρί άπαχο. Βραδινό: 1 μεγάλη σαλάτα με τόνο (λαχανικά εποχής, 1 κονσέρβα τόνου σε νερό ή σε λάδι στραγγισμένη) με 1 κουταλιά ελαιόλαδο. 1 φέτα ψωμί.
Παρασκευή
Πρωινό: 1 ποτήρι γάλα (1,5% λιπαρά) με ½ φλιτζάνι δημητριακά προγεύματος. Δεκατιανό: 1 αχλάδι. Μεσημεριανό: Μακαρόνια (1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού μαγειρεμένα ή περίπου 80 γρ. ωμά) με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας μαγειρεμένη με 1 κουταλάκι ελαιόλαδο. 1 κουταλιά τυρί τριμμένο ή 30 γρ. τυρί άπαχο. 1 μικρή σαλάτα με 1 κουταλάκι ελαιόλαδο. Απογευματινό: 1 μήλο τριμμένο με κανέλα. Βραδινό: 1 μπιφτέκι ψητό ή 90 γρ. ψητό κοτόπουλο ή 1 καλαμάκι κοτόπουλο. Σαλάτα επιλογήν από λαχανικά εποχής και 1 κουταλάκι ελαιόλαδο.
Σάββατο
Πρωινό: 1 μικρό κουλούρι Θεσσαλονίκης με 30 γρ. τυρί χαμηλών λιπαρών. Δεκατιανό: 1 μικρό πορτοκάλι. Μεσημεριανό: 2 μέτρια μπιφτέκια ψητά ή 1 φιλέτο μοσχαρίσιο (150 γρ. μαγειρεμένο). Σαλάτα (ωμή ή βραστή). Απογευματινό: Γιαούρτι έως 2% λιπαρά και 1 φρούτο. Βραδινό: 1 φρουτοσαλάτα (2-3 φρούτα) με 1 γιαούρτι (2% λιπαρά) και 1 κουταλιά δημητριακά ολικής άλεσης.
Κυριακή
Πρωινό: 1 ποτήρι γάλα (1,5% λιπαρά) και 1 μικρή φέτα ψωμί με 1 κουταλάκι μέλι ή μαρμελάδα. Δεκατιανό: 1 μήλο. Μεσημεριανό: Σούπα λαχανικών (καρότο, κολοκύθι, σέλινο, πατάτα) – ελεύθερη ποσότητα. 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης. Απογευματινό: 2 μικρά ακτινίδια. Βραδινό: Μανιτάρια ψητά (ελεύθερη ποσότητα). Σαλάτα πράσινη με 30 γρ. τυρί άπαχο (ανθότυρο ή κατίκι ή τύπου cottage), 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης, όπως είχε δημοσιεύσει και το περιοδικό ΕΓΩ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ:
πηγή: gossip.tv