Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚάτια Ζυγουλη: Η throwback φωτογραφία από το μόντελινγκ (ΦΩΤΟ)

Κάτια Ζυγουλη: Η throwback φωτογραφία από το μόντελινγκ (ΦΩΤΟ)

Τον χρόνο πίσω γύρισε η Κάτια Ζυγούλη και μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μία αγαπημένη της φωτογραφία από τα παλιά!

Συγκεκριμένα, το top model και παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία πόζα με το μοντέλο και καλή της φίλη, Σοφία Χρυσοχοΐδου που έκαναν καριέρα την ίδια χρονική περίοδο. Τόσο η Κάτια Ζυγούλη όσο και η Σοφία Χρυσοχοΐδου μεσουράνησαν πριν από μερικές δεκαετίες στα ντεφιλέ των πιο διάσημων οίκων υψηλής ραπτικής, αφήνοντας το δικό τους στίγμα στον χώρο του μόντελινγκ.

«Άνοιξα αρχείο! Θα γίνει πολύ tbt!!! Να το το Σοφάκι μου. Αδελφές στη μορφή, αδελφές στη ψυχή. Μαζί στη δουλειά, μαζί στα ταξίδια. Να πλέκουμε, κυριολεκτικά, σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι και να φιλοσοφούμε. Μια νεράιδα που ζούσε πάντα στους δικούς της κόσμους. Δεν μπαίνει σε κανόνες, λέει πάντα την αλήθεια της. Η Σοφία είναι σοφή. Τώρα ζει στον κόσμο που έφτιαξε για αυτήν. Με την οικογένεια της, τον κήπο της και την ζωγραφική της. @sofia_chrysochoidou», έγραψε η Κάτια Ζυγούλη.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα