Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του: Η 25χρονη ηθοποιός που παντρεύεται...

Κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του: Η 25χρονη ηθοποιός που παντρεύεται άμεσα ο Σπύρος Παπαδόπουλος (ΦΩΤΟ)

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, αν και έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, η δουλειά τους έφερε πάλι κοντά, καθώς πρωταγωνιστούν στη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι».Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός πέρα από την επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, φαίνεται πως ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή. Σύμφωνα με δημοσίευμα από το «Yes Magazine», ο Σπύρος Παπαδόπουλος φαίνεται πως βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο μιας 25χρονης ηθοποιού, με τους δυο τους να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Νάξο.

Σπύρος Παπαδόπουλος

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η πρόταση γάμου στην σύντροφό του

Όπως αναφέρει και το στενό του περιβάλλον, η 25χρονη είναι ένα πρόσωπο που έχει πλημμυρίσει τη ζωή του ηθοποιού με αισιοδοξία και χαρά.

Έτσι, δημοσιεύματα θέλουν τον Σπύρο Παπαδόπουλο μετά το καλοκαίρι να έχει κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του. Αμφότεροι, άλλωστε, θεωρούν πως ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλο και η 25χρονη είπε αμέσως το «ναι», χωρίς να αποκλείεται σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα