Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΙωάννης Απέργης: Ο γιος μου δηλώνει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, θα...

Ιωάννης Απέργης: Ο γιος μου δηλώνει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, θα φέρει ένα βαρύ φορτίο έχοντας πατέρα καλλιτέχνη

- Advertisement -

Ο Ιωάννης Απέργης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή σε συνδυασμό με την καριέρα του και τον 3χρονο γιο του που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την υποκριτική.

Σε ερώτηση για το πώς κράτα τις ισορροπίες μεταξύ καριέρας και οικογένειας, ο ηθοποιός είπε στο περιοδικό «My Tv»: «Για μένα είναι πολύ εύκολο να κρατάω τις ισορροπίες μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Φυσικά, σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι έχω μία σύζυγο που με βοηθάει και με στηρίζει σε όλα. Οπότε είμαι τυχερός που βρίσκεται στη ζωή μου. Βέβαια, όταν είσαι γονιός, υπάρχουν και δυσκολίες, διότι ένα παιδί σε… εκτοπίζει. Πάντα το πρόγραμμα πρέπει να φτιάχνεται βάσει των παιδιών αλλά είμαστε ευτυχισμένοι».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε βοήθεια από τις μητέρες μας και το μόνο που θέλουμε είναι γαλήνη και δεμένη οικογένεια. Μου δίνει δύναμη όταν ο μεγάλος μου γιος, που είναι τριών ετών, έρχεται στα γυρίσματα ή στο θέατρο. Μάλιστα, δηλώνει ότι θέλει να γίνει και εκείνος ηθοποιός».

Πάντως, ο Ιωάννης Απέργης υποστήριξε ότι αν και είναι σκεπτικός με το ενδεχόμενο ο γιος του να γίνει ηθοποιός, δεν θα τον εμπόδιζε να κάνει αυτό που πραγματικά θα ήθελε: «Δεν ξέρω αν θέλω να γίνει καλλιτέχνης, αλλά δεν θα τον εμποδίσω αν αυτή είναι η απόφαση του. Γνωρίζω τις δυσκολίες, γι’ αυτό είμαι επιφυλακτικός. Επίσης, καταλαβαίνω ότι αν γίνει ηθοποιός θα φέρει ένα βαρύ φορτίο, έχοντας πατέρα επίσης καλλιτέχνη. Θα πρέπει να αντιμετωπίσει συγκρίσεις και καταστάσεις που ίσως τον στενοχωρήσουν».

protothema.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα