Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΙωάννα Τούνη : Τι συμβαίνει με το ροζ βίντεο και γιατί δεν...

Ιωάννα Τούνη : Τι συμβαίνει με το ροζ βίντεο και γιατί δεν έχει γίνει διαγραφή του από άλλα sites ;

Ένα ροζ βίντεο (συγκεκριμένα, τέσσερα αποσπάσματα από το ίδιο βίντεο) που όπως η ίδια έχει δηλώσει, βρίσκεται στο διαδίκτυο χωρίς τη δική της θέληση.

Η ίδια έχει κάνει πλείστες όσες αναφορές στις ιστοσελίδες για να «κατέβει» το βίντεο όμως κανένα αποτέλεσμα δεν έχει επέλθει μέχρι στιγμής.

«Πριν από τρία χρόνια συνέβη αυτό η ιστορία. Βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη θέση, στην οποία ένιωσα ότι είμαι υποχρεωμένη να βγω να μιλήσω, γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα και εγώ το αποσιωπούσα. Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το βίντεο» αποκάλυψε στη συνέντευξή της.

«Πήγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσα μήνυση. Πήρα αμέτρητα μηνύματα. Και από άντρες αλλά και από γυναίκες. Μέχρι από μια κοπέλα που για τον ίδιο λόγο αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στη Γερμανία. Είχα όμως και πολλά αρνητικά. Και μάλιστα δημόσια. Το κακό είναι πως μια γυναίκα στιγματίζεται για πάντα. Αντίθετα ένας άνδρας από ένα τέτοιο βίντεο βγαίνει μάγκας. Μου στοίχισε την σχέση μου αυτό το βίντεο. Δεν το άντεξε ο πρώην σύντροφος μου» είπε η ίδια.

Το βίντεο ανέβηκε αρχικά στο p@rnhub.com αλλά μετά την μήνυση που έγινε από την Ιωάννα Τούνη κατέβηκε. Ωστόσο, το video μεταφορτώθηκε και αλλού.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα