Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΙωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δείτε το μοντέρνο και καινούριο σπίτι στην...

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δείτε το μοντέρνο και καινούριο σπίτι στην Αθήνα που στεγάζει τον έρωτά τους

Θέλετε να δείτε το μοντέρνο και καινούριο σπίτι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αθήνα, που στεγάζει τον έρωτά τους;H Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι από τα, σχετικά, φρέσκα ζευγάρια της showbiz.

Μπορεί η σχέση αυτή να ξεκίνησε με διακριτικότητα και “χαμηλόφωνα”, όμως εξελίχθηκε σε έναν έρωτα με γερές βάσεις, αμοιβαία στήριξη και κοινά όνειρα.

Τώρα, μάλιστα, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού η Influencer και το γοητευτικό μοντέλο αποφάσισαν να συζήσουν στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στην Εκάλη αψηφώντας τις χιλιομετρικές αποστάσεις.

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δείτε το μοντέρνο και καινούργιο σπίτι στην Αθήνα που στεγάζει τον έρωτά τουςΙωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δείτε το μοντέρνο και καινούργιο σπίτι στην Αθήνα που στεγάζει τον έρωτά τουςΙωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δείτε το μοντέρνο και καινούργιο σπίτι στην Αθήνα που στεγάζει τον έρωτά τουςΙωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δείτε το μοντέρνο και καινούργιο σπίτι στην Αθήνα που στεγάζει τον έρωτά τους

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα