Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΙωάννα Τούνη: «Ανυπομονώ να γνωρίσω τον μικρό άνθρωπο που θα μας αλλάξει...

Ιωάννα Τούνη: «Ανυπομονώ να γνωρίσω τον μικρό άνθρωπο που θα μας αλλάξει την ζωή»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου. Η influencer βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι.

Το βράδυ της Τετάρτης (10/8) ανήμερα των γενεθλίων της Ιωάννας , οι φίλοι της διοργάνωσαν ένα gender reveal party στο οποίο και αποκαλύφθηκε ότι θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι.Λίγες ώρες μετά, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή που μαθαίνει μαζί με τον αγαπημένο της το φύλο του μωρού τους.

Στη λεζάντα της ανάρτησης εξομολογήθηκε πως σοκαρίστηκε ότι θα γεννήσει αγόρι, καθώς ήταν σίγουρη ότι έχει κοριτσάκι. Επίσης, τόνισε ότι ανυπομονεί να γνωρίσω τον μικρό άνθρωπο που θα της αλλάξει την ζωή και εξέφρασε την αγάπη της στον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«t’s a #boy!. Πες την αλήθεια, τι πίστευες ότι θα ήταν;;; Κορίτσι ή αγόρι; Εγώ έπαθα ομολογουμένως ένα μικρό ΣΟΚ, αλλά πλέον ανυπομονώ να γνωρίσω τον μικρό άνθρωπο που θα μας αλλάξει την ζωή! Σ’αγαπώ @dimitris_alexandrou», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα