Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΙωάννα Παλιοσπύρου: Κομψή και σέξι στο νέο της φόρεμα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Κομψή και σέξι στο νέο της φόρεμα

Μια σειρά από φωτογραφίες με το φόρεμα που θα ήθελε κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της, ανέβασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το κομψό και συνάμα σέξι φόρεμά της είναι διαφανές μίνι με κρόσσια και απλικαρισμένους κρύσταλλους. Η Ιωάννα επέλεξε να το συνδυάσει με μεταλιζέ ψηλοτάκουνα πέδιλα και ασορτί clutch τσαντάκι.

 

Πέρα από το εντυπωσιακό της φόρεμα, το μακιγιάζ της ήταν επίσης καταπληκτικό. Σε προηγούμενη ανάρτηση της στο Instagram, είχε παρουσιάσει βήμα βήμα το backstage της προετοιμασίας γράφοντας στη λεζάντα για τον make-up artist:

«Όση ώρα είχα αφεθεί στα μαγικά του χέρια, ένιωθα λίγη αγωνία. Ο Δημήτρης όμως έδειχνε πραγματικά εκστασιασμένος!!! Μου εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος που του “επέτρεψα” να με βάψει (!!!) και πως πλέον το όνειρο και η λαχτάρα του είναι να ασχοληθεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα στην εμφάνιση τους, όπως εγώ.. όπως οι άνθρωποι με καρκίνο. Και θέλει να τους βοηθήσει να καταλάβουν πως έχουν την επιλογή να μην ντρέπονται και πως μπορούν να έχουν μια όμορφη ζωή. Ε αυτό ήταν… τον ΛΑΤΡΕΨΑ @dimitrisdimitroulis είμαι τόσο ευγνώμων για τη γνωριμία μας.. είσαι Υπέροχος».

*Η Ιωάννα ποζάρει στο φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη.

  

 

πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα