Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΙωάννα Μαλέσκου: Το καλλίγραμμο κορμί της κόβει την ανάσα

Ιωάννα Μαλέσκου: Το καλλίγραμμο κορμί της κόβει την ανάσα

Το καλοκαίρι της συνεχίζει να απολαμβάνει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια, μετά από μια δύσκολη τηλεοπτική χρονιά, χαλαρώνει και γεμίζει τις μπαταρίες της ενόψει του χειμώνα και του νέου επαγγελματικού της βήματος.

Η ίδια όντας ιδιαίτερα ενεργή στα social media μοιράζεται συνεχώς στιγμές από τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Άλλοτε ανεβάζει φωτογραφίες με τα αγαπημένα της σκυλάκια και άλλοτε με τα μπικίνι της από την παραλία, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Ιωάννα Μαλέσκου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και έριξε το Instagram με το καλογυμνασμένο κορμί της και τους κοιλιακούς «φέτες» που έχει.

Η παρουσιάστρια είναι γνωστό πως λατρεύει τη γυμναστική και προσέχει τη διατροφή της.

Όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο «Hello», «οι συνταγές που προτιμώ είναι οι γρήγορες και υγιεινές… Προσπαθώ να κρατώ μια ισορροπία. Δεν έχω πλέον τη χρονική άνεση να είμαι τόσο αυστηρή με τη διατροφή και την άσκηση, όμως έχω φροντίσει να διαμορφώσω στο σπίτι μου δωμάτιο γυμναστικής με βαράκια, ελλειπτικό μηχάνημα και λάστιχα. Μαγειρεύω όσο πιο υγιεινά μπορώ και, κυρίως, επιλέγω πηγές πλούσιες σε πρωτεΐνη για να δίνω στον οργανισμό μου καθημερινά την ενέργεια που χρειάζεται».

Δείτε την ανάρτησή της

Θυμηθείτε και άλλες σέξι στιγμές της

πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα