Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΘύμα απάτης η Σίσσυ Χρηστίδου - Η έκκλησή της μέσα από το...

Θύμα απάτης η Σίσσυ Χρηστίδου – Η έκκλησή της μέσα από το instagram

Η Σίσσυ Χρηστίδου ασχολείται πολύ με τα social media και πολύ ενεργή, όμως προσφάτως της συνέβη κάτι που την ενόχλησε πολύ.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Έλα χαμογέλα έπεσε θύμα απάτης διαδικτυακά, κάτι που έσπευσε αμέσως να επικοινωνήσει στους διαδικτυακούς της φίλους κάνοντας μάλιστα και έκκληση ώστε να δοθεί ένα τέλος στην όλη αυτή διαδικασία.«Ο λογαριασμός αυτός σας στέλνει μηνύματα και ζητάει να βάλετε την κάρτα σας. Δεν έχω καμία σχέση. Plz report» έγραψε με ποστ της στην προσωπική της σελίδα η Σίσσυ Χρηστίδου, έχοντας φυσικά ενοχληθεί από όλη αυτή την απάτη.

Δεν είναι βέβαια και η μοναδική επώνυμη που πέφτει θύμα απάτης στο διαδίκτυο αφού ειδικά τον τελευταίο καιρό όλο και πιο πολλοί celebrities την… πατάνε από επιτήδειους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτούν τη δημοσιλία τους ώστε να αποσπάσουν χρήματα.

Στην περίπτωση της Σίσσυς Χρηστίδου βέβαια τα πράγματα είναι πιο σοβαρά γι’ αυτό και η ίδια αντέδρασε αμέσως, θέλοντας να προστατέψει τους διαδικτυακούς της φίλους από πιθανές μελλοντικές απάτες των αγνώστων που έστησαν όλα τα παραπάνω.

Άγνωστο παραμένει αν η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ή αν δόθηκε μία και καλή τέλος στην όλη απάτη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα