Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΘυμάστε τη Τζούλια Καραγιάννη από το Power of Love; Μάς δείχνει τα...

Θυμάστε τη Τζούλια Καραγιάννη από το Power of Love; Μάς δείχνει τα καυτά οπίσθιά της

Τη Τζούλια Καραγιάννη τη μάθαμε από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ Power of love μια παραγωγή της εταιρίας του Ατζουν Ιλίτζαλι με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου.Η Τζούλια Καραγιάννη η πρώην παίκτρια του Power Of Love έχει αυτό το μαγικό ραβδάκι που κάθε φορά που δημοσιεύει μια φωτογραφία της δημιουργείται ένας πανζουρλισμός στο Instagram.

Για όσους δεν την θυμούνται, μιλάμε για την σαγηνευτική μελαχρινή καλλονή που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι Power of love που είχε φέρει ο Ατζούν πριν από λίγα χρόνια στην Ελλάδα μέσα από τον ΣΚΑΪ. Ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του παιχνιδιού με πολύ προσεγμένη εμφάνιση και χαλαρό χαρακτήρα όπου κατάφερνε να μαγνητίζει τους πάντες εντός και εκτός ριάλιτι.

Μέσα στο ριάλιτι του Power Of Love γνώρισε και τον Μιχάλη Κάββαλο με τον οποίο έκαναν σχέση και κατάφεραν μάλιστα να φτάσουν έως τον τελικό. Η σχέση τους βέβαια όπως γίνεται συνήθως σε αυτά τα ριάλιτι δεν κράτησε και εκτός Power Of Love, ενώ για την ιστορία είχαν και επεισοδιακό χωρισμό.

Το καλοκαίρι ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού σε Μαϊάμι και Μεξικό και μετά κατέβηκε στην αγαπημένη της Μύκονο όπου κυκλοφορεί στα καλύτερα και στις δημόσιες σχέσεις γνωστών παραλιακών μαγαζιών

Η ίδια έκανε ένα throback σε μια φωτογραφία που ανάρτησε και στην οποία δείχνει τα οπίσθιά της κι ένα μαύρο μπραζίλ, θέλοντας να παίξει με τη φαντασία των ανδρών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα