Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΘοδωρής Μαραντίνης: «Με μπέρδεψαν με τον Ησαΐα Ματιάμπα»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Με μπέρδεψαν με τον Ησαΐα Ματιάμπα»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η μπάντα του, οι Onirama θα βρίσκονται από τις 11 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στο Gazarte έως και την πρώτη εβδομάδα του Γενάρη. Με αυτή την ευκαιρία, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και ανάμεσα στα υπόλοιπα απάντησε για το αν υπήρξε ποτέ «ψώνιο», αν τον μπέρδεψαν ποτέ με συνάδελφό του και για τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή του.

«(Η δημοσιότητα) μου ήρθε λίγο απότομα γιατί έσκασε η επαγγελματική αναγνωρισιμότητα και η αναγνωρισιμότητα μέσω της προσωπικής μου ζωής ταυτόχρονα. Υπήρξε κάποια στιγμή που δεν ξέρω αν καβάλησα το καλάμι – πιο πολύ πάγωσα απέναντι σε αυτό γιατί δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Φάνηκα λίγο απόμακρος γιατί δεν ήξερα τι να κάνω».

«Με μπερδεύουν συνέχεια με το Χρήστο Μάστορα. Δεν ξέρω αν μοιάζουμε τόσο πολύ αλλά καταλαβαίνω – συγκροτήματα και οι δύο, λόγο τα τατουάζ. Εντάξει, ωραίο παιδί είναι ο Χρήστος οπότε δεν με πειράζει.

Με μπέρδευαν επίσης με τον Μύρωνα Στρατή. Ίσως επειδή κάναμε πολλή παρέα και κάναμε και πράγματα καλλιτεχνικά μαζί, εκεί μας μπέρδεψαν.Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι κάποια στιγμή με μπέρδεψαν με τον Ησαΐα Ματιάμπα». «Μετά το διαζύγιο γράφτηκαν πράγματα που με στενοχώρησαν πολύ που κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τα διασταυρώσει ή να σκεφτεί αν αυτά τα πράγματα πληγώνουν εμένα ή τα παιδιά μου».

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα