Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Demy ξεκαθαρίζει για τα πρόσφατα δημοσιεύματα – Είναι τελικά έγκυος;

Η Demy ξεκαθαρίζει για τα πρόσφατα δημοσιεύματα – Είναι τελικά έγκυος;

- Advertisement -

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Fay’sTime έκανε η Demy. Τη γνωστή τραγουδίστρια συνάντησε ο ρεπόρτερ Χρήστος Λυσσέας, ρωτώντας τη μεταξύ άλλων για τη φετινή εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision, καθώς και για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τη θέλουν να εγκυμονεί το πρώτο της παιδί.

«Θεωρώ ότι η Eurovision ήταν πάντα πολιτική. Η ίδια οργάνωση έδωσε πολιτικό χαρακτήρα με τις επιλογές της, οπότε κάπως ήταν κάπως περίεργο που προσπαθεί να απαγορεύσει αυτόν τον πολιτικό χαρακτήρα. Πρέπει να υπάρχει ελευθερία μέσα από την Τέχνη, θα τραγουδάμε μόνο τραγουδάκια;», σχολιάζει η Demy για τον μουσικό διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχε και η ίδια το 2017.

«Μπορεί να ήταν μια κακή στιγμή από μεριά της Μαρίνας το χασμουρητό. Ήταν αυστηρή η κριτική προς το πρόσωπό της», απαντά σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου για την Ελληνίδα εκπρόσωπο στη Eurovision.

«Δεν είμαι έγκυος. Υπάρχει κάτι που λέγεται φούσκωμα και στις γυναίκες είναι πολύ συχνό. Δεν συζητάμε για εγκυμοσύνες γυναικών αν δεν έχει πει κάτι η ίδια, είναι πολύ ευαίσθητο θέμα. Δεν πρέπει να μιλάμε για αυτό», ξεκαθαρίζει σε άλλο σημείο των δηλώσεών της η Demy, απαντώντας μια και καλή στα πρόσφατα δημοσιεύματα.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα