Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Cate Blanchett σε σπάνια δημόσια έξοδο με τον 16χρονο γιο της

Η Cate Blanchett σε σπάνια δημόσια έξοδο με τον 16χρονο γιο της

- Advertisement -

Η Cate Blanchett ήταν μια από τις διάσημες προσκεκλημένες του Giorgio Armani, ο οποίος παρουσίασε στο Παρίσι την Τρίτη 25 Ιουνίου τη νέα του συλλογή υψηλής ραπτικής για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2024-2025.

Η 55χρονη ηθοποιός έδωσε το παρών στο show παρέα με τον 16χρονο γιο της, Ignatius, και κάθισαν μαζί με την Eva Green στην πρώτη σειρά. Ο Ignatius είναι το τρίτο παιδί της Blanchett και του Αυστραλού σεναριογράφου Andrew Upton, που παντρεύτηκαν το 1997, και έχουν ακόμα τρία παιδιά, τον 22χρονο Dashiell, τον 20χρονο Roman και την 9χρονη Edith.

H Blanchett πραγματοποιεί σπάνια δημόσιες εμφανίσεις με τα μέλη της οικογένειάς της. Μάλιστα, δήλωσε στο περιοδικό People πως η τελευταία φορά που πήρε μαζί της τον Ignatius σε δουλειά ήταν το 2009, όταν εκείνος ήταν μόλις ενός έτους.

Μητέρα και γιος επέλεξαν αντίθετα χρώματα και συγκεκριμένα η Blanchett φόρεσε ένα μαύρο σετ αποτελούμενο από κορσέ με έντονο ντεκολτέ και παντελόνι με μαύρη δαντέλα, τα οποία συνδύασε με μυτερές μαύρες suede γόβες και ένα κλασικό μαύρο blazer, ενώ ο Ignatius φόρεσε ένα κρεμ κοστούμι και ένα λευκό πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με ασημένιες αλυσίδες.

protothema.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα