Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ 40άρα σύντροφος του Λάτσιου, το «ναι» στην πρόταση γάμου και η...

Η 40άρα σύντροφος του Λάτσιου, το «ναι» στην πρόταση γάμου και η αντίδραση της Μενεγάκη (ΦΩΤΟ)

Νέα γυναίκα έχει μπει στη ζωή του Γιάννη Λάτσιου 12 χρόνια μετά από τον χωρισμό με την Ελένη Μενεγάκη. Ο επιχειρηματίας δηλώνει ξανά ερωτευμένος και μάλιστα έκανε πρόταση γάμου στην ξανθιά καλλονή.

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», ο Γιάννης Λάτσιος, που μένει τελευταία με το γιο του, είναι και πάλι ερωτευμένος με μια επίσης ξανθιά γυναίκα, στην οποία μάλιστα έκανε πρόταση γάμου.

Το «ναι» στην πρόταση γάμου και η αντίδραση της Μενεγάκη

Η νέα σύντροφος του πρώην ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1 δέχθηκε την πρόταση, με τους δύο να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. «Έλα να κάνουμε μαζί μια νέα οικογένεια», φέρεται να της είπε ο 64χρονος.

Το ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, επισημαίνει πως η Ελένη Μενεγάκη έχει γνώση του θέματος, δίνοντας μάλιστα την ευχή της και μαζί… συμβουλές στη σύντροφο του Λάτσιου για το πώς θα χειρίζεται τη σχέση τους στο εξής, γνωρίζοντας άριστα τον χαρακτήρα του από τα τόσα χρόνια γάμου τους.

Υπενθυμίζουμε πως η γνωστή παρουσιάστρια έχει φτιάξει τη ζωή της με τον Ματέο Παντζόπουλο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τη μικρή Μαρίνα, ενώ από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο απέκτησε τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια.

Αυτή είναι η εντυπωσιακή 40αρα που παντρεύεται ο Γιάννης Λάτσιος

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα