Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Σαμαρά άπλωσε μπουγάδα… και ο γείτονας μεταφέρθηκε στα “Επείγοντα”

Η Σαμαρά άπλωσε μπουγάδα… και ο γείτονας μεταφέρθηκε στα “Επείγοντα”

Η Ευγενία Σαμαρά φωτογραφήθηκε με μαγιό να βάζει μπουγάδα και… έριξε το internet με χιλιάδες κολακευτικά, αλλά και αστεία σχόλια στο instagram.

Με ένα φοβερό ολόσωμο μαγιό, που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο της κορμί, η Ευγενία Σαμαρά προκάλεσε… εγκεφαλικά στους θαυμαστές της, με την ανάρτησή της να ξεπερνά τις 30.000 likes μέσα σε λίγα λεπτά.

H ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς απολαμβάνει αυτό το καλοκαίρι μετά το τέλος μιας απαιτητικής τηλεοπτικής σεζόν όπου και συμμετείχε στο δημοφιλές σίριαλ του Alpha, «Σασμός». Λίγο πριν επανέλθει στα τηλεοπτικά πλατό για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, λοιπόν, η όμορφη ηθοποιός αποφάσισε να γεμίσει της μπαταρίες της.

Έτσι, η Ευγενία Σαμαρά άφησε για λίγο το κλεινόν άστυ και απέδρασε σε μέρη όμορφα και δροσερά! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, αποφάσισε να μοιραστεί όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους και να… ανεβάσει κατακόρυφα την θερμοκρασία με το εντυπωσιακό της μαγιό.

“Η αρχιτεκτονική της μπουγάδας στο νησί”, έγραψε στη λεζάντα η γνωστή ηθοποιός, που κάνει τις διακοπές της στο νησί της Σαμοθράκης.

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία

Πηγή: hot-news.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα