Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Πόπη Μαλλιωτάκη χορεύει τσιφτετέλι με μπικίνι και «τρελαίνει»

Η Πόπη Μαλλιωτάκη χορεύει τσιφτετέλι με μπικίνι και «τρελαίνει»

 

Την θερμοκρασία που ανεβαίνει μέρα με την μέρα φαίνεται πως ακολουθεί και η Πόπη Μαλλιωτάκη, όσο προς την διάθεση της, περνώντας μια από της ωραιότερες περιόδους της ζωής της.

Πολλές στιγμές από αυτήν, μάλιστα, η τραγουδίστρια φροντίζει να τις μοιράζεται μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, πριν από λίγες ώρες, η Πόπη Μαλλιωτάκη επέλεξε να δημοσιεύση ένα νέο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok όπου και ανέβασε κατακόρυφα το θερμόμετρο του διαδικτύου. Ο λόγος;

Η γοητευτική τραγουδίστρια δεν διστάζει να λικνιστεί στους ρυθμούς του δικού της τραγουδιού, «Αργά ή γρήγορα» αναστατώνοντας τους χρήστες του διαδικτύου.

@popimaliotaki #maliotaki #popimaliotaki #foryou #foryoupage #fypシ #trending #viral #fy #havefun #beach ♬ πρωτότυπος ήχος – popimaliotaki

Μάλιστα, η Πόπη Μαλλιωτάκη αποφάσισε να χορέψει σε παραλία της Κρήτης, όπου βρίσκεται για προγραμματισμένες εμφανίσεις, μόνο με το μπικίνι της προκαλώντας τις θερμές αντιδράσεις των διαδικτυακών της φίλων που έσπευσαν να αφήσουν το σχόλιο τους.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα