Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Ναταλία Αργυράκη είναι ερωτευμένη! Αυτός είναι ο σύντροφός της

Η Ναταλία Αργυράκη είναι ερωτευμένη! Αυτός είναι ο σύντροφός της

Η Ναταλία Αργυράκη βιώνει στιγμές ευτυχίας στην προσωπική της ζωή, όπως η ίδια αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό “OK!”.

Η δημοφιλής δημοσιογράφος του “Καλύτερα δε Γίνεται” είχε πει: “Τους τελευταίους επτά μήνες είμαι σε σχέση και είμαι πολύ ευτυχισμένη και σε προσωπικό επίπεδο. Έχω στο μυαλό μου τη δημιουργία οικογένειας αλλά καμιά φορά δεν είμαι σίγουρη αν είναι δική μου επιθυμία ή της κοινωνίας που μας οδηγεί σε αυτό τον δρόμο. Τώρα απολαμβάνω τη σχέση μου και αφήνω τα υπόλοιπα στη ζωή“.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Αλεξάνδρας Αντωνίου στην εφημερίδα “Real Life”, η Ναταλία Αργυράκη αναφέρεται στη σχέση της με τον Γιώργο Σταματίου.

Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά είναι παραγωγός και φωτογράφος ενώ οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική τους ζωή.

 

Οι δυο τους, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, γνωρίστηκαν ότι η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε στο πλατό του “J2US”.

Ο Γιώργος Σταματίου είναι παραγωγός της Barking Well Media και συγκεκριμένα του μουσικού show που που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης και συμμετέχει η Ναταλία Αργυράκη.

 

Η Ναταλία Αργυράκη και ο Γιώργος Σταματίου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα με το φλερτ ανάμεσά τους να εξελίσσεται σε σχέση που κρατά 7 μήνες.

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα