Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyle«Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μού έσωσε τη ζωή» – Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια το...

«Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μού έσωσε τη ζωή» – Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια το δήλωσε; (ΦΩΤΟ)

Λίγες ημέρες μετά την πρώτη της συνάντηση με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και μερικές εβδομάδες πριν από την περιοδεία της σταρ «Dream Within a Dream Tour», η Αννέτ Αρτάνι είχε εμφανιστεί μαζί της στο «The Rosie O’Donnell Show», μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της αμερικανικής τηλεόρασης.

«Ηταν 10 Σεπτεμβρίου του 2001, όταν παίξαμε στο show, και η απήχηση ήταν τεράστια. Το τηλέφωνό μου δεν σταματούσε να χτυπάει και πήγε πολύ αργά μέχρι να πέσω για ύπνο. Επειδή λοιπόν την επόμενη μέρα, 11 Σεπτεμβρίου, είχα ένα επαγγελματικό ραντεβού στις 9 το πρωί στον Βόρειο Πύργο του World Trade Center και ήμουν ήμουν πολύ εξαντλημένη, ζήτησα να μεταφερθεί η συνάντηση για τις 11» περιγράφει η Αννέτ στην «Espresso» και συνεχίζει: «Μέχρι να ξυπνήσω, είχε γίνει η επίθεση με το αεροπλάνο στο πρώτο κτίριο.

Ήταν ο πύργος που υποτίθεται πως θα βρισκόμουν κι εγώ, αν δεν είχα αλλάξει το ραντεβού. Ο κόσμος μου διαλύθηκε, όπως και όλων γύρω μου. Υποτίθεται ότι θα πέθαινα σε αυτό το κτίριο, αλλά κατά κάποιο τρόπο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μου έσωσε τη ζωή. Ετσι, όταν με κάλεσαν μερικές εβδομάδες μετά να την ακολουθήσω στην παγκόσμια περιοδεία της, είπα “ναι” χωρίς καν να το σκεφτώ. Ήμουν σε κατάθλιψη. Μπορούσα να δω και να μυρίσω τον καπνό από το σπίτι μου για εβδομάδες ολόκληρες. Ηταν γενικά μια πολύ δύσκολη περίοδος να είσαι Νεοϋορκέζος».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα