Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Μαλέσκου μας.. κέρασε πρωτοχρονιάτικα

Η Μαλέσκου μας.. κέρασε πρωτοχρονιάτικα

Μπορεί να μην είναι και μια πανύψηλη γυναίκα, η Ιωάννα Μαλέσκου όμως καταφέρνει με τα γυμνασμένα πόδια της και τις εντυπωσιακές ενδυματολογικές της επιλογές να δείχνει τα απίστευτα σχεδόν δίμετρα πόδια της, όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Τα καλύτερα δείγματα πάντως μας τα πρόσφερε όσο ήταν στην Κρήτη και στο Κρήτη TV, αφού με την μετακόμιση της στην Αθήνα η Ιωάννα Μαλέσκου , άλλαξε και το στυλ της και οι ενδυματολογικές της εμφανίσεις.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έκανε ότι μπορούσε απο το χέρι της για να δείξει κάτι τελείως διαφορετικό απο αυτό που την αγάπησε ο κόσμος και μάλλον αυτή η αλλαγή είναι και το πρόβλημα της εκπομπής της.

Όσο δεν είναι ο εαυτός της και προσπαθεί να δείξει κάτι άλλο τόσο θα χάνει κόσμο, ενώ μπορεί με μερικές μόνο κινήσεις να επανέλθει και να γίνει αυτό που όλοι περιμέναμε απο περύσι όταν την πρωτοείδαμε.

Το γυμνασμένο σώμα της Ιωάννας Μαλέσκου είναι πραγματικά εντυπωσιακό, αφού δεν θα βρείτε κανένα ψεγάδι πάνω της, αντιθέτως είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ζηλέψετε με αυτό που θα δείτε στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram.

Για μια ακόμα φορά η Ιωάννα Μαλέσκου, κλείνει στόματα με τα εντυπωσιακά της πόδια και προκαλεί τον πανικό με μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Πηγή: to10.gr 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα