Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Κατερίνα Στανίση για τον "πόλεμο" που έχει δεχθεί, τις φασαρίες στα...

Η Κατερίνα Στανίση για τον “πόλεμο” που έχει δεχθεί, τις φασαρίες στα μαγαζιά & τον ανταγωνισμό στις σχέσεις

Για τις συνεργασίες που έγραψαν ιστορία, τις “χρυσές” εποχές στην αθηναική νύχτα, για τον “πόλεμο” που έχει δεχθεί αλλά και για τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει σε παλαιότερες σχέσεις της μίλησε η Κατερίνα Στανίση, η οποία το βράδυ της Πέμπτης συναντήθηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η διάσημη λαϊκή τραγουδίστρια βρέθηκε στο The 2Night Show και έκανε τη δική της αναδρομή στην πολυετή καριέρα της, η οποία μετρά συνεργασίες με τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές.

Ωστόσο, δεν κυλούσαν όλα τα χρόνια ρόδινα, αφού η ίδια όπως παραδέχθηκε έχουν υπάρξει και κακές συνεργασίες με συναδέλφους, ενώ έχει δεχθεί και “πόλεμο”. “Υπήρξε συνεργασία με άντρα τραγουδιστή που έφευγα με κλάμματα πηγαίνοντας στο σπίτι μου. Έλεγα, “δεν πείραξα κανέναν, στο καμαρίνι μου κάθομαι, τη δουλειά μου κοιτούσα πάντα, έκανα πως δεν έβλεπα μερικά πράγματα, γιατί για να επιβιώσεις έτσι πρέπει, αλλιώς θα είμαστε συνέχεια στην κόντρα. Γίνονται αυτά στη δουλειά μας. Αλλά εγώ βλέπεις, είχα πάντα μεγάλη αβάντα τον κόσμο. Όσο με πολεμούσαν αυτοί, τόσο όταν έβγαινα εγώ έπεφταν τα λουλούδια. Φορτηγά τα λουλούδια!” δήλωσε, ενώ μίλησε και για τι… κινηματογραφικές φασαρίες που ζούσε σε νυχτερινά κέντρα, παρομοιάζοντάς τις με όσα συμβαίνουν στις καουμπόικες ταινίες.

Και όσο κι αν βίωσε ένδοξες στιγμές στην καριέρα της στο τραγούδι, δεν συνέβη το ίδιο και στην προσωπική της ζωή αφού όπως εκμυστηρεύτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, υπήρχε πάντα κόντρα, ζήλια αλλά και ανταγωνισμός στις σχέσεις της. “Δεν αντέχω τον ανταγωνισμό σε μια σχέση, λες και είμαστε τραγουδίστριες και οι δυο και η μια ζηλεύει την άλλη, μα είναι δυνατόν; Δεν πέρασα καθόλου καλά στα ερωτικά μου, υπήρχε μεγάλη κόντρα και ζήλεια” δήλωσε.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα