Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Κάθριν Ζέτα Τζόουνς γιορτάζει τα 55α γένεθλιά της με μια γυμνή...

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς γιορτάζει τα 55α γένεθλιά της με μια γυμνή της φωτογραφία

H Κάθριν Ζέτα Τζόουνς γιόρτασε τα 55α γενέθλιά της. Η διάσημη ηθοποιός θέλησε να τιμήσει το σημαντικό ορόσημο με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.
Στη φωτογραφία της από τα παλιά, η σταρ ποζάρει ολόγυμνη σε ένα μπάνιο, έχοντας θολώσει τα επίμαχα σημεία, φορώντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και κοιτώντας τον καθρέφτη.
Mάλιστα, η Τζόουνς έχει την ίδια ημέρα γενέθλια με τον σύζυγό της, Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος γίνεται 80 και με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2000 και έχουν τρία παιδιά.
Στη λεζάντα της ανάρτησης, η ηθοποιός σχολίασε χιουμοριστικά ότι η αποκαλυπτική φωτογραφία του νεότερου εαυτού της είναι το δώρο στον σύζυγό της, καθώς μετά από 25 χρόνια μαζί «έχει ξεμείνει από ιδέες για δώρα».
Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Με το κοστούμι γενεθλίων μου! Μετά από πάνω από 25 χρόνια που μοιράζομαι την ημέρα των γενεθλίων μου με τον σύζυγό μου, έχω ξεμείνει από ιδέες για δώρα! Αυτή είναι η δεύτερη επιλογή δώρου, ενώ οι μπάλες του γκολφ είναι η πρώτη επιλογή… φυσικά».
Δείτε τη φωτογραφία

 


Νωρίτερα, η Τζόουνς ανάρτησε μια τρυφερή φωτογραφία τους και ευχήθηκε σε ξεχωριστό post στον άντρα της: «Χρόνια πολλά στον Μάικλ και σε μένα!! Αυτοί ήμασταν εμείς στα γενέθλιά μας πριν από 25 χρόνια! Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Ο φίλος μας Jean Pigozzi μας τράβηξε στη Νέα Υόρκη!!».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα