Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Ιωάννα Τούνη στο Ντουμπάι-Δες το φωτογραφικό υλικό που θα σε κάνει...

Η Ιωάννα Τούνη στο Ντουμπάι-Δες το φωτογραφικό υλικό που θα σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου

Την γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks και κατάφερε να κατακτήσει την καρδιά μας με το μπρίο της και τον δυναμικό της χαρακτήρα. Η Ιωάννα είναι μία γυναίκα φwτιά, το κοινό την λατρεύει και την ακολουθεί στα social media και κυρίως στο Instagram, όπου οι αναρτήσεις της από διάφορες στιγμές της ζωής δεν μας αφήνουν να ησυχάσουμε.

Εκτός από σούπερ εντυπωσιακή και δυναμική εμφάνιση, διαθέτει και ένα πολύ μεγάλο επιχειρηματικό δαιμόνιο. Το ταλέντο της στις επιχειρήσεις έχει αναδείξει τα προϊόντα της πολύ στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Η Ιωάννα έχει δική της εταιρεία με ρούχα, μαζί με την κολλητή της Στέλλα Πάσσαρη. Είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα με εξαιρετικά σαγnνευτικό κοpμί και τις απόλυτες αναλογίες. Ταυτόχρονα με την εταιρεία ρούχων και αξεσουάρ BubbleGun, έχει και την Ranjers, ένα ανερχόμενο brand στα γυαλιά ηλίου, που έχουν σίγουρα αποτυπωμένο το ιδιαίτερο στυλ της Ιωάννας.

Η γνωστή και πολύ αγαπημένη μας λοιπόν influencer γιορτάζει την ονομαστική της εορτή σήμερα με μία φωτογραφία που φέρνει τα πάνω κάτω στο Instagram, με τίτλο «j.touni ????? ?????!»

Δείτε και θα καταλάβετε…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα