Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Ιωάννα Τούνη εύχεται "Καλές γιορτές" όπως ξέρει μόνο εκείνη-Η ανάρτηση που...

Η Ιωάννα Τούνη εύχεται “Καλές γιορτές” όπως ξέρει μόνο εκείνη-Η ανάρτηση που έσπασε τα “ταμεία”

Η ξανθιά καλλονή είναι κοινώς και ευρέως γνωστό ότι λατρεύει τα social media και κυρίως το Instagram, όπου δεν σταματά να αναρτά διάφορες στιγμές της ζωής, αλλά και διάφορα προϊόντα που μόνο εκείνη ξέρει πώς να τα προωθεί τόσο καλά. Παράλληλα με όλα αυτά, η Ιωάννα έχει δική της εταιρεία με ρούχα, μαζί με την κολλητή της Στέλλα Πάσσαρη.

Ταυτόχρονα όμως έχει και την Ranjers, ένα ανερχόμενο brand στα γυαλιά ηλίου, που έχουν σίγουρα αποτυπωμένο το ιδιαίτερο στυλ της Ιωάννας. Η γνωστή λοιπόν Influencer, όπως και όλοι μας, περνάει τα πιο περίεργα Χριστούγεννα, καθώς όλοι μένουμε σπίτι και δεν γιορτάζουμε όπως κάναμε πέρυσι.

Έτσι λοιπόν σήμερα, μια μέρα από τα Χριστούγεννα επέλεξε να ευχηθεί στους ακόλουθούς της, όπως μόνο εκείνη ξέρει!

Δείτε λοιπόν την ανάρτηση που συγκέντρωσε πάνω από 50.000 likes σε μία ώρα μόνο! Συγκεκριμένα έγραψε: «Μέσα στο πνεύμα των εορτών ?

… ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!

Καλά Χριστούγεννα παιδάκια! Υγεία και τύχη σε εσάς και τους αγαπημένους σας… Αν και φέτος δεν κατάλαβα καθόλου γιορτές -δεν στόλισα καν στο μικρό σπιτάκι που νοικιάζω προσωρινά- εύχομαι τα επόμενα Χριστούγεννα να είναι ονειρεμένα για όλους μας❤️»

Εμείς με τη σειρά μας να της ευχηθούμε καλές γιορτές!

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα