Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Ευγενία Σαμαρά πιο sexy από ποτέ - Η φωτογραφία από τις...

Η Ευγενία Σαμαρά πιο sexy από ποτέ – Η φωτογραφία από τις διακοπές στις Σπέτσες

Η θερμοκρασία έχει ξεκινήσει να μας υπενθυμίζει πως το καλοκαίρι είναι μία ανάσα μακριά μας και εμείς ήδη ονειρευόμαστε τις πρώτες εξορμήσεις σε παραθαλάσσιους προορισμούς. Η Ευγενία Σαμαρά έκανε πραγματικότητα αυτό το όνειρο, αφού έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα για το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ταξίδεψε στις Σπέτσες, το κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού, που είναι ιδανική επιλογή για σύντομες διακοπές. Η Ευγενία Σαμαρά μάλιστα μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή εκδρομή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Σε ένα από αυτά, η πρωταγωνίστρια της άκρως επιτυχημένης σειράς του Alpha “Σάσμος” ποζάρει ευδιάθετη στην παραλία, φορώντας ένα πολύ κομψό εμπριμέ μπικίνι, δείχνοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε “[May 15•ΣτοΝησί]* Πρώτη στάση καλοκαιριού: Σπέτσες. Πρώτο μπάνιο καλοκαιριού: Πάγος. Πρώτο συναίσθημα καλοκαιριού: Αποτρελιασμός”. Το post της συγκέντρωσε μέσα σε λίγες ώρες περισσότερα από 20 χιλιάδες likes.

Το beach look της Ευγενίας Σαμαρά

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Samara (@eugeniasamara)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα