Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Δήμητρα Κατσαφάδου εξηγεί πώς γνώρισε την "ψυχολογία της ύλης"

Η Δήμητρα Κατσαφάδου εξηγεί πώς γνώρισε την “ψυχολογία της ύλης”

Η Δήμητρα Κατσαφάδου παραχώρησε την πρώτη της μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη το βράδυ της Πέμπτης και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την κάμερα του The 2Night Show.

Με το viral μότο “όταν η μαγεία της φύσης συναντά τη ψυχολογία της ύλης”, η Δήμητρα Κατσαφάδου άνοιξε τα χαρτιά της και αποκάλυψε όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη.

Με πτυχίο στο Χημικό του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο τμήμα της Ανόργανης Χημείας του ΕΚΠΑ, με τίτλο “Οργανική και Ανόργανη σύνθεση Καλλυντικών”, η Δήμητρα Κατσαφάδου κρύβεται πίσω από την ελληνική εταιρεία “La vie en Rose”, η οποία μετρά μέχρι στιγμής 105 προϊόντα και η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των φυσικών καλλυντικών κρεμών, με χιλιάδες φυσικά φανατικούς θαυμαστές.

“Δεν με απασχολεί η δημοσιότητα. Κοιμάμαι όπως κοιμόμουν, στο πάτωμα με τα σκυλάκια μου. Εφευρίσκω όλες τις ιδέες μου ξημερώματα, ξυπνάω τα αδέρφια μου και τους ζητάω να με πάνε στο εργαστήριο να υλοποιήσω τις ιδέες μου. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Όπως ξεκίνησα από το μηδέν, όπως όλος αυτός ο κόσμος, οι απλές νοικοκυρές, που είμαι και εγώ μια απλή κοπέλα, που πίστεψε σε εμένα, βγαίνω στα live και θέλω να δω μόνο αυτό τον κόσμο. Θέλω να είμαι η Δημητρούλα της καρδιάς τους” ανέφερε αρχικά, ενώ κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και το bullying που δεχόταν σε μικρή ηλικία λόγω του επιθέτου του πατέρα της που είναι Μαλακοδήμου.

“Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ”

Η Δήμητρα Κατσαφάδου περιέγραψε τις σκέψεις της αλλά και τη φιλοσοφία πίσω από τη viral αυτή φράση, που ουσιαστικά αποτελεί και το μότο της εταιρείας της, εξηγώντας πως “η ψυχολογία της ύλης είναι το πώς εμπλέκονται, “κάνουν έρωτα”, όλα τα υλικά. Η χημεία είναι η ψυχολογία της ύλης. Γιατί με τρολάρουν συνέχεια για αυτό. Οι δικοί μου με μαλώνουν και μου λένε έχεις γίνει πάλι viral. Αυτή η φράση είναι η ζωή μου”. Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα πως ποτέ δεν αγάπησε τη χημεία αλλά την ψυχολογία της ύλης, καθώς όπως τόνισε, πάντα πίστευε ότι οι χημικοί δεν γίνεται να είναι τόσο αποστειρωμένοι.

Μάλιστα, στη συνέχεια παραδέχθηκε πως φαντάζει τρελή, αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε “δεν υπάρχει μεγάλο πνεύμα χωρίς μια δόση παραλογισμού. Με γράφουν παντού βρε Γρηγόρη μου! Η ευτυχία μου είναι να δίνω την ευτυχία της δημιουργίας στις γυναίκες που με αγάπησαν και με παρακολουθούσαν από το μηδέν. Εγώ βγήκα από το μηδέν”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα