Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ο μελαχρινός πειρασμός-Αντέχεις;

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ο μελαχρινός πειρασμός-Αντέχεις;

Μετά από αρκετό καιρό απουσίας η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέστρεψε στο Instagram απαντώντας στις φήμες για την προσωπική της ζωή και αναρτώντας μια σειρά φωτογραφιών της. Συγκεκριμένα, με ένα βίντεο, η Αλεξανδράκη διέψευσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

«Γεια σας αγάπες μου. Νομίζω είναι η στιγμή που θέλω να λύσω μια μικρή παρεξήγηση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ήμερες. Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, το έχω ξαναπεί, δεν θα ήθελα να αναφερθώ ποτέ, μα ποτέ ξανά, γιατί δεν θα ήθελα να δω κανένα ντροπιαστικό πρωτοσέλιδο, κανένα εξευτελιστικό άρθρο και γενικότερα να δω τη ζωή μου στις ενημερωτικές εκπομπές σαπουνόπερα. Όσον αφορά την εγκυμοσύνη τώρα, που είδατε και την κοιλίτσα … Δεν είμαι έγκυος και όταν θα έρθει το ευτυχές γεγονός θα το μάθετε στα βαφτίσια!» είπε η ίδια.

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Το μοντέλο ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, ενθουσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους. Ωστόσο, όπως παραδέχεται στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία, δεν είναι τόσο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα και αυτό σημαίνει πως δεν είναι καλύτερη από την Ιωάννα Τούνη. Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Μια παθιασμένη γυναίκα αξίζει το χάος. Εντάξει το παραδέχομαι δεν είναι καλύτερη από της Ιωάννας Τούνη αλλά τουλάχιστον προσπάθησα. Μην ψηφίσετε, παραδέχομαι έχασα… μέχρι το επόμενο challenge», έγραψε χαρακτηριστικά. Οι δύο τους είναι πολύ καλές φίλες και μάλιστα φέτος έκαναν διακοπές μαζί αναστατώνοντας τα ελληνικά νησιά και κυρίως τη Μύκονο με τις σέξι εμφανίσεις τους ενώ δεν έλειπαν και οι στιγμές που έκαναν πλάκα η μια στην άλλη. svg%3E

Και η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν κάνει άνω κάτω μόνο τα social media αλλά και τις παραλίες στο νησί των ανέμων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν πήγε στην Ψαρρού μαζί με το σκυλάκι της για να απολαύσει το μπάνιο της, αλλά εκείνο της ξέφυγε και άρχισε να πηγαίνει σε ξαπλώστρες αγνώστων. Και το γνωστό μοντέλο έτρεχε σε όλη την παραλία προκειμένου να το πιάσει!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα