Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Βίκυ Καγιά απαστράπτουσα στο MadWalk με κόκκινο φόρεμα (Βίντεο)

Η Βίκυ Καγιά απαστράπτουσα στο MadWalk με κόκκινο φόρεμα (Βίντεο)

Την επετειακή εκδήλωση των δέκα ετών MadWalk, η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021 στις 21:00 στο Mega, παρουσίασε η κορυφαία Βίκυ Καγιά, με τον παλμό του backstage να μεταφέρει η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Ήταν μια βραδιά γεμάτη από μόδα, λάμψη και πολλή μουσική, όπως εξάλλου επιφυλάσσει το MadWalk για το τηλεοπτικό κοινό κάθε χρόνο. Το επετειακό MadWalk 2020 είναι άλλωστε, ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική και τη μόδα γιορτάζοντας φέτος δέκα χρόνια ενώ υποδέχτηκε το 2021 με εντυπωσιακές συνεργασίες.

Στο εντυπωσιακό σκηνικό, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event όπου η μόδα συναντά τη μουσική, παρουσιάστηκαν μοναδικά acts γεμάτα εκπλήξεις κι ανατροπές από δημοφιλείς καλλιτέχνες μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών.

Να αναφέρουμε πως το MadWalk 2020 επιμελήθηκε καλλιτεχνικά ο Νίκος Τάγης, τη σκηνοθεσία στο stage ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Ρήγος, την τηλεοπτική σκηνοθεσία ο Δημήτρης Τσίγκoς, το Fashion Direction ο Νίκος Υφαντής και την επιμέλεια styling ο Κώστας Ζήσης.

Το show ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό μπαλέτο και λίγο αργότερα έκανε την εμφάνισή της απαστράπτουσα η Βίκυ Καγιά έχοντας επιλέξει ένα κατακόκκινο φόρεμα για να σημάνει την έναρξη. Την ακολούθησαν η Demy και ο FY ερμηνεύοντας την επιτυχία «Στα Κόκκινα». Στη συνέχεια, οι συντελεστές αποκάλυψαν με νοσταλγία στην Έβελυν Καζαντζόγλου την πιο αγαπημένη τους στιγμή στη 10ετή πορεία του θεσμού.

Πάντως, για τη βραδιά του Madwalk, του θεσμού που ενώνει τη μόδα με τη μουσική μίλησε η Βίκυ Καγιά, η οποία ήταν η παρουσιάστρια του σόου. «Αισθάνομαι πάρα πολύ περήφανη και συγκινημένη. Ειδικά όταν έπαιξε το τραγούδι της έναρξης, που ήταν το ίδιο με αυτό που ήταν δέκα χρόνια πριν. Playmen & Claydee feat. Τάμτα».

«Είναι ωραίο να δουλεύεις με ανθρώπους, είναι ωραίο να κρατάς και να καλλιεργείς τις σχέσεις τους, είναι ωραίο να υπάρχεις ακόμα στην πρώτη γραμμή, είναι ωραίο να προσπαθείς. Είναι ωραία η μόδα», αποκάλυψε στο Secret η Βίκυ Καγιά.

«Όλη η διοργάνωση είχε ετοιμάσει κάτι φαντασμαγορικό. Υπέροχα ρούχα, πάρα πολύ ωραία acts. Όλη η βραδιά είναι προσαρμοσμένη στο σήμερα, στη σύγχρονη κατάσταση, όμως πιστεύω ότι έχει την αίγλη και όλο το ελίτ της μόδας που χρειάζεται μια φαντασμαγορική βραδιά, παρόλο που δεν υπάρχει κοινό και ο παλμός του live. Δεν πειράζει».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα