Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ απoκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το πάρτι του Βαγγέλη Μαρινάκη στα...

Η απoκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το πάρτι του Βαγγέλη Μαρινάκη στα Ποσειδώνια 2022

Ενα μεγάλο πάρτι πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης (7/6) στο πλαίσιο των Ποσειδωνίων η ναυτιλιακή εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στη βραδιά έδωσαν το «παρών» κορυφαίοι Έλληνες εφοπλιστές που ανέβηκαν στο βήμα του συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε κατά τη δεύτερη ημέρα της έκθεσης Ποσειδώνια 2022.

Καλεσμένοι ήταν πλήθος Ελλήνων celebrities, ανάμεσά τους και η παρουσιάστρια του MEGA, Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα δημιουργία των MiRo. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η make up artist Μάγδα Αναστασοπούλου και τα μαλλιά της η hair stylist Κατερίνα Λούβαρη.

Αυτή ήταν από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις της, μιας και η γνωστή παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα επιλεκτική στις βραδινές εξόδους της.

Την Τετάρτη 8/6, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη, σχολίασε το συγκεκριμένο πάρτι με τους συνεργάτες της, τους οποίους όμως δεν είδε καθόλου κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τη βρήκε ιδιαιτέρως λαμπερή μετά από τέτοιο ξενύχτι, με την παρουσιάστρια να αναφέρει πως είχε χρόνια να ξενυχτήσει έτσι και έφυγε από το πάρτι γύρω στη 01:30, γυρνώντας σπίτι της λιπόθυμη.

«Έπεσα λιπόθυμη… Για μένα ήταν τεράστιο ξενύχτι, είπα κάποια στιγμή τι κάνω;», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε από το κανάλι συνάντησε μόνο τη Δανάη Μπάρκα και την Αγγελική Νικολούλη, τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

πηγή pagenews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα