Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ αποκάλυψη "φωτιά" του Λιάγκα για το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά...

Η αποκάλυψη “φωτιά” του Λιάγκα για το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά και το ξέσπασμα του παρουσιαστή!

Αποκαλυπτικός υπήρξε στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μίλησε στον αέρα για το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά και το κατά πόσο εκείνος το έχει ξεπεράσει, με τα χρόνια να έχουν παρέλθει.

Ο γνωστός παρουσιαστής «ξέσπασε» μετά τους τίτλους, που γράφηκαν σε ορισμένες ιστοσελίδες και ανέφεραν, ότι δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό, ενώ δεν ήταν αυτή η δήλωσή του.

Η δήλωση και… η παρερμηνεία

Ο Λιάγκας είπε τη στιγμή, που είχαν καλεσμένο τον Χρήστο Πλαϊνη: «Πάντα με συγκινεί γιατί έχει μια πολύ ανθρώπινη και γλυκιά ιστορία ζωής, σε ένα μέρος της ταυτίζομαι κι εγώ μαζί σου. Με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρονών. Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει, όσο και αν λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα κτλ. Κι εμένα με στιγμάτισε. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Εγώ σοκαρίστηκα όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς και γι’ αυτό άργησα να ξεπεράσω τον δικό μου χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου. Δεν τον έχω ξεπεράσει για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξεπερνιέται ποτέ».

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις, είπε την επόμενη μέρα σε έξαλλη κατάσταση: «Βγήκα και είπα ότι δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου και βγήκαν όλοι και είπαν δεν έχουμε ξεπεράσει τον χωρισμό! Είναι ντροπή! Αν δεν είχα ξεπεράσει τον χωρισμό, δεν θα κάναμε μαζί εκπομπή… Εσύ κατάλαβες και όλοι κατάλαβαν… Ή όλοι οι δημοσιογράφοι είναι βλάκες που δεν το πιστεύω ή επίτηδες το έκαναν… Είπα εγώ ποτέ ότι δεν ξεπέρασα τον χωρισμό από την Σκορδά;» και η Φαίη προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

Πηγή: europost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα