Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ ανήθικη πρόταση δημοσιογράφου σε πρώην παίκτρια του My style rocks –...

Η ανήθικη πρόταση δημοσιογράφου σε πρώην παίκτρια του My style rocks – «Μου έλεγε να βρεθούμε…» (ΦΩΤΟ)

Στο περιοδικό «You» μίλησε η Νικόλ Δεσποτοπούλου, για την εμπειρία της στο My Style Rocks αλλά και τις αλλαγές στη ζωή της μετά την εκπομπή μόδας.

Έχει τύχει να σου κάνουν κάποια ανήθικη πρόταση, με πρόφαση τη δουλειά;

Ναι, μου έγινε μία ανήθικη πρόταση, και μάλιστα λίγο μετά το My Style Rocks. Με προσέγγισε ένας δημοσιογράφος και άρχισε να μου λέει: «Θέλω να γράψουμε κάποια άρθρα για σένα, για να σε προωθήσω, γιατί θεωρώ ότι έχεις ταλέντο και είσαι για τηλεόραση». Σκεφτόμουν ότι μάλλον κάτι θα είδε σε εμένα, και αρχίσαμε να το συζητάμε, αλλά δεν είχα καταλάβει την πρόταση που ήθελε να κάνει…

Τον ρωτάω: «Τι θα κερδίσετε εσείς από αυτό;», και εκεί μου είπε: «Νικόλ μου, εγώ σε γουστάρω». Νόμιζα ότι μιλούσε για τον χαρακτήρα μου, μέχρι που ξαφνικά άρχισε να μου λέει να βρεθούμε κάπου πιο απόμακρα και άρχισα να μαζεύομαι. Τον ρώτησα ευθέως και μου είπε τι θέλει. Αμέσως του ξεκαθάρισα ότι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, και εκεί τελείωσε το θέμα.

Σε ζηλεύουν οι υπόλοιπες γυναίκες; Έχει τύχει να σε στραβοκοιτάζουν;

Ναι. Προσωπικά, αν δω μία πολύ όμορφη κοπέλα θα της χαμογελάσω και θα της κάνω κοπλιμέντα. Μ’ αρέσει αυτό το vibe ανάμεσα στις γυναίκες, θέλω να στηρίζουμε η μία την άλλη. Στο My Style Rocks ένιωθα τη ζήλια, αλλά προσπαθούσα να την αποβάλλω. Δεν θέλω να με ζηλεύουν οι γυναίκες, γιατί δεν έχω τίποτα παραπάνω από αυτές.

Το My Style Rocks πώς προέκυψε στη ζωή σου;

Ήθελα ένα boost στα social media, και ξαφνικά με πήραν τηλέφωνο για να μου κάνουν την πρόταση. Δεν είχα κάτι να χάσω, πέρασα από casting και τους είδα πολύ θετικούς.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα