Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Αθηνά του «The Bachelor» σε δημόσια έξοδο χωρίς εσώρουχα (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αθηνά του «The Bachelor» σε δημόσια έξοδο χωρίς εσώρουχα (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Για την Αμερική έφυγε μετά τη λήξη του the bachelor η Αθηνά New York και ο Αλέξης Παππάς έμεινε με την ανάμνηση, την εμπειρία και τη φιλία στο Instagram! Το The bachelor για την τηλεοπτική χρονιά που μας αφήνει ήταν από τα επιτυχημένα ριάλιτι στην τηλεόραση. Ο Αλέξης κέρδισε την καρδιά της Αθηνάς αλλά μόνο μέχρι εκεί!

Σε πρόσφατη τηλεοπτική του παρουσία στην εκπομπή Super Κατερίνα ξεκαθάρισε τόσο στον Ανδρέα Μικρούτσικο που τον ρώτησε ευθέως όσο και στην Κατερίνα Καινούργιου ότι δεν υπήρξε τίποτα ερωτικό μεταξύ τους πέρα από τα φιλιά που έδωσαν για τις ανάγκες των γυρισμάτων!

Να τον πιστέψουμε; Ας τον πιστέψουμε δεν μας πέφτει και λόγος!

Πάντως και η Αθηνά New York μαύρη πέτρα έριξε πίσω της στην Ελλάδα! Ήρθε έκλεψε τις εντυπώσεις πήρε τον τίτλο κέρδισε τον Αλέξη Παππά Αλλά και τις υπόλοιπες 23 συμμετέχουσες του ριάλιτι αγάπης μάζεψε και μερικές χιλιάδες Έλληνες followers στο instagram και έφυγε στην Αμερική!

Πάλι καλά που υπάρχει και το instagram και μπορούμε να παίρνουμε τζούρα κάποιες φωτογραφίες που δημοσιεύει εκεί όπως αυτή που ανέβασε πριν από περίπου μία ώρα και δεν φοράει εσώρουχα!

Είναι μία σύγχρονη βερσιόν του φορέματος που είχε φορέσει  πρώτη σε ένα αντίστοιχο σχέδιο η Καίτη Γαρμπή στην παρουσία της στη Eurovision.

Το φόρεμα που φοριέται χωρίς εσώρουχα.

Τώρα που το ξαναγυρνάμε μόνο ένα σύνθημα θέλουμε να φωνάξουμε δυνατά. Γεια σου πα πά πα πά φιλάκια ρουφηχτά γιατί μόνο στα φιλάκια μείναμε!

Άλλος το χαίρεται το κορμί πατριώτη!

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα